Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Cedrah

Barbizonlaan 1

2908 MA Capelle aan den IJssel

Nederland


Postadres:

Barbizonlaan 1

2908 MA Capelle aan den Ijssel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. L. Boot-Hoogendoorn

010-2075858www.cedrah.nl

Vacaturenummer:

V202011200016

Solliciteer

Verpleegkundige - Verzorgd Wonen

Cedrah - Rehoboth

Einddatum: zondag 20 december 2020

Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen een enthousiast team wat zich inzet voor de persoonlijke zorg van de bewoners. Jouw team vindt het bewaren van de kwaliteit van de zorg erg belangrijk. Op de afdeling wordt de zorg echter steeds complexer. Samen met jouw team denk je na over vernieuwingen die bij een hogere zorgzwaarte passen. Je bent dan ook in staat overstijgend te denken als verpleegkundige.

Dagelijks begin je met de ADL-taken. Vervolgens heb je overleg met een arts en mogelijk met andere disciplines zoals een fysiotherapeut. Je stelt zorgplannen op en houdt deze bij.  Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het proces in de palliatieve en terminale zorg. Je bent goed in staat om klinisch te redeneren. Voor het bespreken van ethische dilemma’s deins je niet terug.

“Jij kunt veel betekenen voor onze bewoners door jouw talenten in te zetten in de transitie naar het geven van complexere zorg.”
– teamleider Zorg -

Waar kom je terecht?

Bij Cedrah bieden ruim 1200 medewerkers en 800 vrijwilligers liefdevolle zorg aan ouderen. Het christelijk geloof is hierbij de basis: God liefhebben boven alles en onze naasten als onszelf. We bieden je een vertrouwde werkomgeving waarin je kunt groeien, als persoon en als professional. Een omgeving waar geloof en het bieden van kwalitatieve zorg hand-in-hand gaan.

Woonzorgcentrum Rehoboth is een gezellig zorgcentrum op loopafstand van de binnenstad van Goes. In 2001 is het gebouw vernieuwd en geschikt voor ouderen met verschillende zorgvragen. In de 24 aanleunwoningen wonen ouderen zelfstandig met thuiszorg; er zijn 40 plaatsen voor verzorging en 20 plaatsen voor verpleging, waaronder een gesloten afdeling. Ook beschikt het woonzorgcentrum over twee appartementen voor tijdelijk verblijf.

Je bent ontzettend waardevol voor onze bewoners. Wij willen jou graag aan Cedrah binden. Daarom is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Wij bieden je de gelegenheid jezelf te specialiseren door een opleiding of cursus te volgen. Hiervoor werken wij nauw samen met onderwijsinstellingen.

Wat biedt Cedrah jou verder?

  • Een salaris conform FWG 45 van de cao VVT (minimaal € 2.419,91 en maximaal € 3.264,29 bruto per maand);
  • Voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
  • Inspraak op je rooster;
  • Mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, 237 vakantie-uren per jaar bij een 36-urige werkweek, een fietsregeling en een pensioenregeling.

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een mbo-diploma Verpleegkundige;
  • Je bent zorgzaam en integer;
  • Je kunt accuraat werken en bent stressbestendig;
  • Je ben communicatief sterk;
  • Je bent betrokken lid van een van de reformatorische kerken en weet je verbonden met de achterban van Cedrah.

Informatie en sollicitatie

Spreekt dit je aan? Solliciteer meteen via de sollicitatiebutton op deze pagina of via werkenbijcedrah.nl. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met de teamleider Anja Bakker via 0113-22 45 00 of via a.bakker@cedrah.nl.