Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO


Branche:

Maritiem, Off-shore

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Hydrauvision

Buys Ballotstraat 7

4507 DA Schoondijke

Nederland


Postadres:

Buys Ballotstraat 14

4507 DA Schoondijke

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sammy van de Voorde

+31885747000www.hydrauvision.com

Vacaturenummer:

V202011200019

Solliciteer

Monteur (Service / Schoondijke)

Hydrauvision - Schoondijke

Einddatum: woensdag 30 juni 2021

Wat ga je bij ons doen?

Hydrauvision is specialist in hydraulische en elektrische aandrijftechniek. Als servicemonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten. Je houdt van aanpakken, je bent flexibel ingesteld en je wil jezelf blijven ontwikkelen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van service-, storings- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij de klant. Niet alleen regionaal, maar ook nationaal en internationaal. Het repareren, reviseren en testen van (gecompliceerde) hydraulische systemen en componenten zijn belangrijke werkzaamheden die je als servicemonteur uitvoert. Het is dus van belang dat je zelfstandig problemen kunt oplossen en niet terugdeinst voor een uitdaging.

Daarnaast draag je zorg voor het in bedrijf stellen van onze systemen bij de klant. Je geeft de klant instructies met betrekking tot bediening en onderhoud. Het maken van rapportages en het verwerken van testgegevens zijn ook onderdeel van je functie.

Bekijk hier de video van onze servicemonteur Rowdy!

“De ene dag begint met een project dat gepland is, zoals groot onderhoud op een fabriek. De andere dag wil je net beginnen met reviseren in de werkplaats en word je gebeld dat er storing is bij een klant. In je servicebus en rijden maar. En dat maakt het werk juist zo leuk, het is heel afwisselend” Bram Smit - servicemonteur

 

Bij Hydrauvision zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Al onze medewerkers hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen: hart voor techniek. Want daar zit onze kracht in. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je denkt in oplossingen. Je houdt van aanpakken en je bent zelfstandig. Je bent flexibel ingesteld en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. 

 

Wat krijg je van ons?

We bieden optimale werkomstandigheden, goed materiaal en volop opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een gezellig team met collega’s waar je op kunt bouwen. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten te werken en jezelf te blijven ontwikkelen. 
Als je bij ons komt werken heb je ruim 7 weken per jaar vakantie. Daarnaast krijg je een eigen servicebus waarmee je op pad gaat naar de klant.

Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst.

Wil je een kijkje achter de schermen bij Hydrauvision? Ga naar ons YouTube-kanaal!

Wat moet jij nu doen?

Zin om aan de slag te gaan?
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar hr@hydrauvision.com t.a.v. Marit Berendsen en Sammy van de Voorde.

Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging en natuurlijk houden we je op de hoogte van de vervolgstappen.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Marit Berendsen of Sammy van de Voorde van de afdeling Human Resources (0031-885747000).