Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Maritiem, Off-shore


Functiesoort:

Techniek


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Hydrauvision

Buys Ballotstraat 7

4507 DA Schoondijke

Nederland


Postadres:

Buys Ballotstraat 14

4507 DA Schoondijke

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Sammy van de Voorde

+31885747000www.hydrauvision.com

Vacaturenummer:

V202011200020

Solliciteer

Systeembouwmonteur

Hydrauvision - Schoondijke

Einddatum: dinsdag 19 januari 2021

De functie

Hydrauvision is specialist in hydraulische aandrijftechniek. Als systeembouwmonteur werk je samen met enthousiaste collega’s aan mooie en innovatieve projecten.  Hierbij ben je verantwoordelijk voor het assembleren van nieuwe of het modificeren van bestaande hydraulische installaties. Daarnaast bied je ondersteuning bij het aansluiten, testen, installeren en in bedrijfstellen van systeembouw installaties. Ook leg je leidingwerk aan en bedien je het buig- en Walformapparaat. Indien nodig ondersteun je de afdeling Service bij service- revisie- en reparatiewerkzaamheden.

Profiel

Bij Hydrauvision zijn we altijd op zoek naar technisch talent. Al onze medewerkers hebben één belangrijk ding met elkaar gemeen: hart voor techniek. Want daar zit onze kracht in. Heb jij dit ook? Dan zoeken we jou! Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en vind je kwaliteit belangrijk. Je houdt van aanpakken, bent zelfstandig en flexibel en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. 

Wij bieden

Een afwisselende baan in de techniek bij een groeiend innovatief en internationaal gericht bedrijf. Je krijgt de kans om aan uitdagende projecten te werken en jezelf te blijven ontwikkelen. Er is dan ook altijd ruimte voor het volgen van opleidingen en/of cursussen. Wij bieden de mogelijkheden, jij bepaalt je toekomst.

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.