Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Klantenservice, Callcenter, Receptie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202011200025

Solliciteer

Medisch Codeur

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zaterdag 12 december 2020

Uren: 24 tot 32 uur
Dienstverband: 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd
Sluitingsdatum vacature: 11 december 2020 

Om in Nederland de beste zorg te kunnen verlenen is een goede registratie van belang. Dit geldt zeker ook voor de registratie van medische diagnose (ICD-10) codes, die gebruikt worden voor wetenschappelijk onderzoek, kwaliteitsanalyses en vergelijkingscijfers tussen de Nederlandse ziekenhuizen. Als medisch codeur lever je een onmisbare bijdrage aan de verzameling en juiste registratie van deze gegevens.

Wat ga je doen
Op basis van dossierbeoordeling zorg je er als medisch codeur voor dat de ICD-10 codering goed en volledig is vastgelegd in het registratiesysteem van het ziekenhuis. Als alles volledig en juist is geregistreerd, is het de taak van de medisch codeur om alle gegevens te verzamelen en juist aan te leveren aan de Landelijke Basisregistratie Ziekenhuiszorg (LBZ). Het is belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd, omdat ieder jaar de ziekenhuizen in Nederland met elkaar vergeleken worden op basis van deze gegevens (bijvoorbeeld voor de landelijke sterftecijfers, HSMR).

Naast het registeren, heb je als medisch codeur ook een belangrijke signaalfunctie. Als medisch codeur analiseer je bijzonderheden en adviseer je de medisch specialisten inzake verbetering van de registratie. Ook signaleer je ongewenste trends in (bijvoorbeeld) de HSMR en rapporteer je aan de dossiercommissie, waarin bovenstaande bijzonderheden besproken worden.

Dit worden je collega’s
Bovenstaande doe je gelukkig niet alleen. Als Medische Codeur werk je binnen het team zorgadministratie op de afdeling Finance & Control. Je werkt direct samen met drie collega medisch codeurs en je leidinggevenden is het Hoofd Zorgadministratie.

Dit vragen we

  • Je hebt kennis van de medische terminologie, ziekteleer en ICD-10 registratie
  • Je beschikt over een opleiding tot Medisch Codeur of bent bereid deze te volgen;
  • Je beschikt over minimaal mbo+ werk- en denkniveau
  • Je hebt een goed concentratievermogen, hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
  • Je werkt gemakkelijk met geautomatiseerde gegevensverwerkende systemen;
  • Je bent analytisch voor het constateren van afwijkingen en het leggen van verbanden;
  • Kennis van Chipsoft Hix is een pre

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 40: minimaal € 1.984,- en maximaal € 2.937,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

En dit je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Michiel Ars, waarnemend hoofd van de zorgadministratie. Michiel is te bereiken via telefoonnummer 06-24399755.

Solliciteren

Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.