Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

Calvijn College

Klein Frankrijk 19

4461 ZN Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 362

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mattie Bremmer

0113-211020www.calvijncollege.nl

Vacaturenummer:

V202011240012

Solliciteer

Teamleider/docent bouwen, wonen & interieur, 1,0 fte

Calvijn College

Einddatum: vrijdag 29 januari 2021

Wij zijn op zoek naar een teamleider voor de afdeling Bouwen, Wonen en Interieur, die tevens  bevoegd docent BWI is. Deze teamleider werkt mee in het team en geeft leiding aan het team en aan onderwijsontwikkeling. De teamleider participeert tevens in het locatiemanagementteam.

Ook kandidaten die op HBO-niveau werkzaam zijn in de bouwsector, maar niet bevoegd zijn, worden uitgenodigd te solliciteren. 

 

Calvijn College

Het Calvijn College is een reformatorische scholengemeenschap in Zeeland met een breed onderwijsaanbod van pro tot en met gymnasium, zeven locaties en ruim drieduizend leerlingen. Typisch Calvijn College is een hartelijke betrokkenheid op elkaar vanuit een heldere christelijke identiteit. Het uit zich in een sterk accent op persoonlijke vorming en maatwerk in uitdaging en ondersteuning. Leerlingen krijgen eigen verantwoordelijkheden, tegelijk leren we sámen.

 

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met T.H.M. Golverdingen, teamleider: telefoon (0113) 50 29 20.

 

Solliciteren

Sollicitaties, voorzien van een kerkelijke en zakelijke referentie, kun je richten aan het college van bestuur, postbus 462, 4460 AT Goes. Je sollicitatiebrief met CV kun je via onderstaande sollicitatie-button indienen.

Sollicitanten dienen de grondslag van de school te onderschrijven en kerkelijk meelevend te zijn binnen één van de in de raad van toezicht vertegenwoordigde kerkgenootschappen.