Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202011240031

Solliciteer

Verpleegkundige (Heelkunde)

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: woensdag 27 januari 2021

Functie-informatie
Uren: 24 tot 36 uur
Dienstverband: bepaalde tijd
Sluitingsdatum vacature: 27 januari 2021

Voor de afdeling Heelkunde (O) zoeken wij een flexibele en enthousiaste verpleegkundige:
Afdeling Heelkunde (O) is een afdeling waar patiënten verpleegd worden voor de specialismes chirurgie, orthopedie, gynaecologie, urologie, plastische chirurgie, KNO en oogheelkunde. Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met de intentie tot een contract van onbepaalde tijd. De arbeidsduur per week is 24 tot 36 uur.

De taken die de verpleegkundige uitvoert zijn gericht op verpleging, verzorging en begeleiding van patiënten op verpleegafdeling. In de hoedanigheid van coördinerend verpleegkundige is hij/zij het aanspreekpunt voor patiënten en hun contactpersonen, artsen, paramedici, verpleegkundigen, en verzorgenden. Daarnaast begeleidt de verpleegkundige leerlingen, stagiaires en cursisten op Hbo-niveau bij het aanleren van vaardigheden.

Dit vragen we
- bij voorkeur beschikken over een diploma verpleegkundige niveau 5 (HBOV);
- bij voorkeur enkele jaren werkervaring hebben in een algemeen ziekenhuis;
- flexibel inzetbaar zijn voor alle diensten;
- geregistreerd zijn in het kader van de BIG-wet;
- bereid zijn om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en implementeren van het afdelingsbeleid.

Dit krijg je ervoor terug
Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 45 (minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit wordt je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Informatie is te verkrijgen bij: Carlijn Midavaine, teamleider afdeling Heelkunde, telefoonnummer 0113-234600

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.