Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202012100012

Solliciteer

Directeur behandelzaken volwassen- en ouderenzorg

Emergis - Kloetinge

Einddatum: donderdag 04 februari 2021


Ben jij psychiater of klinisch psycholoog en geïnteresseerd in de functie van Directeur behandelzaken volwassen- en ouderenzorg? Lees dan snel verder!


Jouw werkplek

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1.400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.

De directie volwassenenzorg geeft leiding aan de onderdelen acuut hoog intensief, ouderenpsychiatrie (inclusief medisch paramedische dienst en apotheek), klinische behandeling specialistisch voortgezet en de ambulante regio’s Walcheren, Oosterschelde en Zeeuws Vlaanderen. Deze directie wordt duaal uitgevoerd met de zorginhoudelijke directeur die zich bezig houdt met de inhoud, vernieuwing van de zorg als de contacten met ketenpartners binnen en buiten de regio onderhoudt. En een bedrijfsvoerend directeur die zich richt op de efficiënte inrichting en de financiële kant van de zorg.


Jouw werkzaamheden

De directie draagt een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van het realiseren van de vijf resultaatgebieden: kwaliteit en veiligheid, zorginhoud- en innovatie, personeel, financiën en stakeholders. Dit betekent dat je taken en verantwoordelijkheden gevarieerd en veelomvattend zijn:

 • Je bent integraal verantwoordelijk met de andere directeur voor alle specialistische en basis volwassenzorg, jij voor de inhoudelijke zaken en de andere directeur voor de bedrijfsvoering.
 • Je stuurt indirect medewerkers aan en rapporteert rechtstreeks aan de raad van bestuur. Er zijn korte lijnen.
 • Je ontwikkelt en implementeert mede het strategische- en/of tactische beleid voor volwassenzorg, dit op basis van 'beleid maken we samen' (BMWS).
 • Je draagt bij aan het inzichtelijk maken van behandellijnen en weet hoe je deze met het team kunt optimaliseren.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het neerzetten en opvolgen van hoogstaande zorgprogramma’s en zorglogistiek.
 • Je bent betrokken bij het opzetten en verrichten van wetenschappelijk onderzoek.
 • Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en de verwerking en registratie ervan.
 • Je stimuleert en coacht medewerkers op inhoudelijk gebied in hun persoonlijke ontwikkeling, zodanig dat ze met passie en plezier uitvoering geven aan hun werk.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent bij voorkeur een geregistreerd psychiater of klinisch psycholoog.
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met volwassenzorg.
 • Je hebt visie op de ontwikkeling in de zorg en specifiek de GGZ volwassenzorg.
 • Je hebt kennis van ontwikkelingen en wet- en regelgeving in de gezondheidszorg, met name in de GGZ volwassenzorg.
 • Je bent een verbindende professional, zowel binnen volwassenzorg, Emergis als naar samenwerkingspartners.
 • Je beschikt over actuele inhoudelijke kennis en vaardigheden met betrekking tot behandelmethodieken en bent in staat dit over te brengen op de medewerkers.
 • Je hebt doorzettingsvermogen en bent creatief bij het aanpakken van problemen.
 • Je bent communicatief vaardig (transparant en integer), kan goed luisteren en schept duidelijkheid.

Het betreft een vacature voor gemiddeld 24-36 uur per week in de functie van psychiater/klinisch psycholoog, waarvan 18 uur directeurstaken.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als Directeur behandelzaken volwassen- en ouderenzorg bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een prettige en nauwe samenwerking met je duale partner.
 • Een leidinggevende positie in een multidisciplinair team, waarin respect voor ieders expertise en inbreng hoog in het vaandel staat.
 • Ben je klinisch psycholoog dan word je ingeschaald in  FWG 80. Het salaris begint met € 5.882,-  en eindigt op € 9.278,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • Ben je psychiater, dan val je onder de AMS-regeling en daarnaast ontvang je maandelijks een tijdelijke arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris over te werken uren en een complementaire toeslag van 10% van je bruto maandsalaris over te werken uren voor het invullen van een directiefunctie.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag en collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Ga jij de uitdaging aan als Directeur behandelzaken volwassen- en ouderenzorg

Neem voor meer informatie contact op met Gerco Blok (bestuurder/psychiater) via 0113 26 79 48. Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.