Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Bezoekadres:

Accon AVM

Meander 725

6825 ME Arnhem

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marijke Kloet

06-82538712www.acconavm.nl

Vacaturenummer:

V202012150037

Solliciteer

Senior Belastingadviseur

Accon AVM

Einddatum: zaterdag 30 januari 2021

Een blik in jouw toekomst
Het is donderdagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Je begint vandaag lekker vroeg, omdat je ook graag op tijd naar huis wil. Een echt ochtendmens ben je niet, dus je start de dag met een goede kop koffie. 

Je start de dag met een gesprek over het afronden van een complexe aangifte voor een klant die je al vanaf je eerste dag bij accon avm adviseert. Je haakt een Junior Belastingadviseur aan om je te helpen; dit scheelt jou tijd en je collega leert ervan. Win-win!

Na de lunch ga je verder met een advies over een BV-structuur. Om een vinger aan de pols te houden wat betreft je eigen ontwikkeling heb je een overleg met je leidinggevende gepland staan. Even een heads up: Hoe gaat het? Wat gaat goed en welke stappen wil je zetten?

Zo, genoeg werk verzet voor vandaag! Omdat je lekker vroeg bent begonnen ga je op tijd naar huis. Morgen begin je wat later, je eigen planning kunnen bepalen heeft zijn voordelen!

Hoe jij het verschil gaat maken
Door het frequent en gestructureerd adviseren van klanten op alle voorkomende fiscale vraagstukken en input te leveren ten behoeve van het marktbeleid voor de regio en het uitdragen en implementeren van het accon avm marktbeleid. Je houdt de (omzet) groei declarabiliteit, marge en debiteurenstand binnen de klantenportefeuille nauwlettend in de gaten. Daarbij ben jij het regionale boegbeeld, het "gezicht in de markt" door middel van actief netwerken in de regio van Goes en je draagt zorg voor de lokale klantenaanwas. Je ontwikkelt en deelt (vaktechnische) kennis met (junior) belastingadviseurs. Daarnaast fungeer je in een coachende en leidinggevende rol en borg je de kwaliteit van de werkzaamheden van het team. 

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen en je NOB punten te behalen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend. 

Op ons kantoor in Goes hangt een goede en informele sfeer. We dagen elkaar uit tijdens de lunch voor een potje tafelvoetbal. Door de personeelsvereniging worden er geregeld verrassende teamuitjes en attenties verzorgd. Tenslotte is dit kantoor regionaal gunstig gelegen en goed bereikbaar.

Klaar voor de volgende stap?
Solliciteer dan nu bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je!

 

Jouw profiel

 

  • Je bent contactueel sterk, zelfstandig, pragmatisch en klantgericht ingesteld en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
  • Daarnaast heb je een afgeronde WO opleiding Fiscale Economie (FE) of Fiscaal Recht (FR);
  • Je hebt meer dan 5 jaar relevante werkervaring (adviserend, commercieel en als coach naar collega's);
  • Het is een pre als je lid bent van NOB.

 

Wat wij bieden

 

  • Ruimte voor jou als persoon.
  • Work & play; het is meer dan werk alleen.
  • accon avm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Inspirerende werkomgeving.
  • Dicht bij de ondernemer.
  • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.