Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Groep De Hoop

Duitslandweg 2

4538 BK Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Personeel & Organisatie

+31 (0)115 680 911www.werkenbijdehoop.nl

Vacaturenummer:

V202012180021

Solliciteer

Systeem- en Netwerkbeheerder

Groep De Hoop

Einddatum: dinsdag 16 februari 2021

Vind jij het geen probleem dat je 's ochtends soms nog niet weet, wat je aan het eind van de dag allemaal hebt gedaan? En heb je ervaring met het beheren van diverse ICT-systemen op en tussen verschillende locaties? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Wat ga je doen?

Als Systeem- en Netwerkbeheerder bij Groep De Hoop houd jij je bezig met alle facetten van het ICT-vak. Enerzijds verhelp je ICT-gerelateerde storingen van het hele concern, dit doe je zowel op afstand als op locatie.

Anderzijds verricht je planmatig en proactief onderhoud aan onze ICT-systemen. Je neemt deel aan en leidt diverse projecten om zo onze systemen klaar te maken en te houden voor de toekomst. Jij zoekt altijd de verbinding tussen wat medewerkers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie.

In de ruim 100 jaar dat De Hoop Terneuzen bestaat, anticiperen we doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van serververnieuwing, data protection of telefonie. We reageren niet op elke trend, maar we implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk hebben bewezen.   

Met wie werk je samen?

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit meerdere systeem- en netwerkbeheerders en helpdeskmedewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met de eindgebruikers van de diverse dochterondernemingen. Je bent dan ook soms op pad om deze te bezoeken.

Wie ben jij?

Voor deze functie van Systeem- en Netwerkbeheerder zoeken wij een collega die zelf het werk en de mogelijkheden ziet liggen en daar graag mee aan de slag gaat. Jij laat je niet uit het veld slaan door een beetje weerstand en je snapt dat zaken soms wat langere tijd nodig hebben.

Je beschikt over een klant- en resultaatgerichte houding. Hierdoor creëer je vertrouwen en draagvlak binnen de organisatie, je weet mensen te overtuigen en met je mee te nemen in oplossingen.

Daarnaast neem je het volgende met je mee:

  • Je hebt een MBO/HBO- werk- en -denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring met soortgelijke werkzaamheden;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
  • Je hebt kennis van en ervaring met het opzetten, beheren en onderhouden van VMWare infrastructuur, back-up infrastructuur en Microsoftomgevingen; met diepgaande kennis van de producten Windows Server, Active Directory, MS Exchange Server, SQL server en MS Office pakketten.
  • Je hebt zowel theoretische als praktische kennis en ervaring met WAN, LAN, VPN, VoIP en wifi-omgevingen.

 

Wat bieden we?

Groep De Hoop is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar leverancier en producent van een grote veelzijdigheid aan bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Werken bij ons betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen.

Daarnaast bieden we je:

  • een functie die je deels zelf kunt vormgeven, met veel vrijheid om projecten op te pakken.
  • een vaste standplaats op het hoofdkantoor in Terneuzen met uiteraard soms een bezoek aan een van onze vestigingen.
  • fijne collega’s, die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie.
  • een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectiviteitskorting bij CZ en een goede pensioenregeling.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.