Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Categorie:

Overig

Marketing, PR, Communicatie


Branche:

Toerisme, Recreatie, Horeca

Overig


Uren:

meer dan 32 uur


Opleidingsniveau:

HBO


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Contactgegevens

Adres:

Roompot Vakanties

Mariapolderseweg 1

4493 PH Kamperland

Nederland


Postadres:

Postbus 12

4493 ZG Kamperland

Nederland


Contactpersoon:

HR Roompot Vakanties

0113-820781werkenbijroompot.nl

Vacaturenummer:

V20190327036

Junior Data Engineer

Roompot Vakanties

Einddatum: maandag 01 juli 2019

Jouw functie in het kort

Als Junior Data Engineer ben jij diegene die verantwoordelijk is dat de data van verschillende bronnen gedigitaliseerd, gestructureerd en gecheckt wordt. Waar bij de meeste mensen de haren overeind gaan staan bij het woord ‘data’, zie jij juist de uitdaging om ons CRM-systeem met de juiste (big) data te verrijken.

Wat ga je doen?

 

Als onderdeel van de ambitieuze afdeling Digitale Marketing speel je in deze nieuwe functie een essentiële rol op het gebied van (big) data. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is dat ons CRM-systeem gevoed wordt met de juiste data, waarop wij met onze verschillende digitale marketingkanalen op kunnen acteren. Daarnaast zal je een belangrijke rol krijgen in het opzetten van een DMP/CMP binnen Roompot. Een uitgelezen kans om jouw stempel te drukken op de datastructuur en database van Roompot.

Met de data die door jou wordt verzameld ondersteun je onze marketing analist en marketing experts die continue bezig zijn met het optimaliseren van onze (automatische) marketing campagnes. Daarnaast heb je ook korte lijntjes met onze implementatie partner die de gehele backend van ons CRM-systeem heeft ontworpen. Tijdens de eerste periode van je functie word je opgeleid door onze implementatie partner die jou mee neemt door de gehele datastructuur van ons CRM-systeem. We zijn dus op zoek naar iemand die interesse heeft in de wereld van CRM en graag de beste wilt worden binnen een groeiende organisatie met drang naar innovatie. Ervaring op het gebied van CRM-systemen is dus niet perse een voorwaarde!

Uiteraard ben je continue bezig met het ontwikkelen van je kennis en volg je alle nieuwste ontwikkelingen op het gebied van programmeren en data enginering.

Werkzaamheden die hierbij horen zijn o.a.:

 • Opgeleid worden door onze implementatie partner als data engineer
 • Datastructuur van ons CRM-systeem controleren, onderhouden en optimaliseren
 • Opzetten van een DMP en onderhouden
 • SQL’s schrijven om het juiste segment af te vangen voor de journeys die zijn opgezet door onze marketing experts
 • Continue op de hoogte van de nieuwste technische mogelijkheden
 • Korte lijntjes met de marketing analist om alle kansen op het gebied van data te benutten

 

Wat vragen wij van jou?

 

 • HBO/WO werk- en denkniveau; bij voorkeur in de richting van Informatica of Business Administration
 • Een zwak voor data en IT
 • Interesse om te werken met SQL, programmeertalen zoals Phyton, Java en R
 • Google Analytics of soortgelijke tools is geen onbekend terrein
 • Held in Excel
 • Je bent pro-actief, de data komt niet vanzelf naar je toe
 • Ervaring in online marketing is een pre
 • Innovatief, een ‘nee’ is niet per definitie een ‘showstopper’

 

Past de bovenstaande omschrijving precies bij jouw eerste of volgende stap van je carrière? Aarzel dan niet en solliciteer voor 30 april 2019.

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

 

Een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid. Eigen verantwoordelijkheid in een dynamische en creatieve organisatie. Hierin krijg je de mogelijkheid om je verder te ontplooien. Je salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Recreatie.

 

Roompot spirit

Roompot is een ambitieus, gezellig en oer-Hollands bedrijf. Werken bij Roompot betekent werken in een gezellige, collegiale werksfeer. Iedere keer als je naar het werk toe komt waan je jezelf in de vakantiesfeer. Om onze gasten een zorgeloos verblijf te bieden is het hard werken en hier word je ook voor beloond. De lijnen in de organisatie zijn kort. Meedenken en meegroeien wordt gewaardeerd en elke dag stel je de wensen van onze gasten centraal om ze een onvergetelijke vakantie te bezorgen, vanuit welk vakgebied dan ook. Een leuk voordeel is dat je als medewerker ook mag genieten van de extra voordelen. Denk bijvoorbeeld aan korting op een vakantie, een gratis bezoek aan het zwembad en gratis gebruik maken van squash- en bowlingbanen! Je gaat aan de slag bij een toonaangevend recreatiebedrijf, deelt een passie voor reizen en bent bereid om dat stapje extra te zetten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.