Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Dienstverband:

Vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Wielingenlaan 2

4535 PA Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Recruitment ZorgSaam

0115-688298www.zorgsaam.org

Vacaturenummer:

V202012220021

Solliciteer

Functioneel beheerder beeldverwerking en uitwisseling

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen - ZorgSaam Ziekenhuis De Honte

Einddatum: donderdag 21 januari 2021

Algemeen:

Regionaal maar ook landelijk en internationaal zijn er samenwerkingsverbanden waarbij uitwisseling van informatie plaatsvindt op basis van Cross Enterprise Document Sharing (XDS). Behalve XDS valt ook het functionele beheer van andere uitwisselingsvormen voor beelden en informatie onder deze rol, denk hierbij b.v. aan CoZo voor uitwisseling met Belgische ziekenhuizen.

Het uitwisselen van informatie wordt gesteund door een goede en centrale opslag van informatie. ZorgSaam heeft hiervoor een Vendor Neutral Archive (VNA) ingericht. Dit VNA wordt behalve als basis voor de XDS aanlevering ook gebruikt om binnen het ziekenhuis beelden en andere informatie op een uniforme wijze te delen.

We zien een sterke groei van data in de afgelopen jaren en verwachting is dat deze groei zich in de toekomst doorzet. Het goed beheren van de dataomgeving wordt dan ook steeds belangrijker.

Als functioneel beheerder lever je een belangrijke bijdrage aan de digitalisering binnen de ziekenhuislocatie. Door deze digitalisering worden medische beelden en gegevens van patiënten opgeslagen en gekoppeld met het elektronisch patiënten dossier (HiX).

Hierdoor hebben medisch specialisten en zorgpersoneel meteen de juiste informatie over de patiënt, wat zorgt voor efficiëntie maar vooral ook voor betrouwbare en veilige dossiervorming.

Jouw voldoening in deze nieuwe functie haal je uit het gebruiksklaar maken van een systeem wat wel bestaat maar nog niet ingericht is.

 
Wat ga je doen

 • Je bent als Functioneel beheerder de schakel tussen ICT, zorgeenheden, eindgebruikers (waaronder specialisten), leveranciers en derden.

Met jouw expertise ben jij het aanspreekpunt zoals managers, geneeskundigen en laboranten voor ICT gerelateerde vragen.

 • Jij bent verantwoordelijk voor de inrichting, beheer en optimalisatie van ons systeem en vertaalt ontwerpen naar workflows en processen en van functioneel ontwerp naar functionele inrichtingen.
 • Tevens ben je verantwoordelijk voor correcties en beheer je de functionele aspecten van de beelduitwisselingsapplicaties tussen verschillende zorgpartners.
 • Daarnaast verzorg je de managementinformatie aan de afdelingsmanagers, adviseer je gevraagd en ongevraagd m.b.t. beeldmanagement,  verzorg je gebruikershandleidingen, procedures en configuratie documentatie en heb je adviserende rol binnen de regiegroep beeldmanagement.

Wat bieden wij

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd, 36 uur per week;
 • Je salaris is minimaal € 2.453,-  en maximaal € 3.664,-  bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling volgens cao functiegroep 55;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% maakt deel uit van de Arbeidsvoorwaarden;
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO, en we vergoeden de Westerschelde- en Liefkenshoektunnel kosten; ZorgSaam biedt opleidingen en cursussen aan voor jouw persoonlijke ontwikkelingen, o.a. via GoodHabitz waarmee jij op elk moment van de dag toegang hebt tot online trainingen;
 • Doorgroeien kan binnen de organisatie.

 

Wat vragen wij van jou

 • Je hebt een HBO-werk- en denkniveau, opleiding bij voorkeur HBO informatiekunde
 • Je hebt werkervaring als applicatie / functioneel beheerder;
 • Je hebt kennis van de applicaties PACS-systemen, HiX, VNA en XDS;
 • Je hebt kennis van IHE-profielen;
 • Je hebt analytisch inzicht en affiniteit met IT;
 • Je hebt een flinke dosis doorzettingsvermogen, geduld, organisatiesensibel en je bent resultaatgericht;
 • Je beheerst de Engelse taal goed (in woord en geschrift);
 • Je hebt ervaring als projectmedewerker en bent bekend met projectmanagementmethodieken.

 

Informatie
Wil je meer weten over deze functie? Twijfel niet en neem contact op met Jeffrey Davids via tel 0115-688731.

 

Word jij onze nieuwe collega?

Stel jezelf aan ons voor en solliciteer hieronder voor 31 december 2020 met je CV en motivatie!

       De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst, waarbij bij gebleken geschiktheid interne kandidaten een voorrangspositie hebben ten opzichte van externe kandidaten.