Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Consultancy, Advies

Management, Directie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

P & O Afdeling

0118 - 48 70 00www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202012220027

Solliciteer

Veranderkundige/Organisatieadviseur

Gemeente Vlissingen - Paul Krugerstraat 1, Vlissingen

Einddatum: maandag 15 februari 2021

De organisatie is flink aan het ontwikkelen. De thema’s en projecten; de ontwikkeling van sturen op resultaten (i.p.v. incidenten), de implementatie van de omgevingswet, de implementatie van de nieuwe werkwijze rondom de GREX herziening, de nieuwe rollen behorende bij de rechtmatigheidsverantwoording, het updaten van de visie op de organisatie en het continu verbeteren van projectmatig werken zijn daarbij relevant voor jouw functie.

Kortom: je bent een echte generalist die zich als een vis in het water voelt bij deze uiteenlopende thema’s. Je houdt je bezig met zowel visievorming als concrete implementatietrajecten op strategische thema’s.

 

Wat ga je doen

 • Je bent een belangrijke sparringpartner voor de algemeen directeur en het directieteam en adviseert hen over de organisatieontwikkelingen;
 • Je implementeert concrete plannen met het doel om duurzame gedragsverandering op alle niveaus te realiseren;
 • Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van kennis en competenties van zowel leidinggevenden als medewerkers parallel loopt met de organisatieontwikkeling en borgt deze samenhang;
 • Je acteert en communiceert op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau en je weet op het juiste moment invloed uit te oefenen om de veranderingen te realiseren.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt intensief samen met jouw directe collega’s uit de staf waaronder de kwaliteitsadviseur en de adviseur concerncontrol en de collega’s vanuit team advies (o.a. HR en financiën).

 

Wat neem je mee

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding of een vergelijkbaar werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting verandermanagement of gedragswetenschappen;
 • Naast veel kennis en ervaring in ‘grote verandertrajecten’, ben je ook een inspirerende persoonlijkheid;
 • Je hebt een uitgesproken mening op waarden, cultuur en leiderschap binnen de gemeente;
 • Je hebt een visie over hoe de gemeente zich moet ontwikkelen op de thema’s eenduidige sturing, taakvolwassenheid en de zelfstandigheid van medewerkers;
 • Je bent in staat verschillende ballen in de lucht te houden en prioriteiten te stellen;
 • Je hebt een duidelijke focus op vernieuwing en ontwikkeling en hebt daarin een proactieve en flexibele houding;
 • Je neemt initiatief en maakt daarbij verbinding met je collega’s;
 • Je kunt goed conceptualiseren, schrijven, presenteren en faciliteren;
 • Je bent creatief, no-nonsense en resultaatgericht.

 

Wat bieden we

Wij bieden je een arbeidsovereenkomst van 36 uur per week voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren wordt deze arbeidsovereenkomst na een jaar omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wij bieden een salaris van maximaal € 5.169 bruto per maand (functieschaal 11, salaristabel van 1 oktober 2020), met op termijn een uitloop naar € 5.519 bij een 36-urige werkweek. Daarnaast bouw je een budget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets. Je werktijden deel je zelf in en ook voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden.

 

Solliciteer jij?

Geef jij je carrière een Vlissingse vlucht? Solliciteer vóór 15 februari 2021 via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Martin van Vliet, Gemeentesecretaris (0118-487210) of Addie Coomans, HR-adviseur (06-15679399).