Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

VMBO

Overig


Branche:

Overig


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk

Traineeship

Overig


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uur

Flexibel


Regio:

Tholen & St. PhilipslandContactgegevens

Adres:

HEMI BV

Curieweg 2

4691 ST Tholen

Nederland


Postadres:

Postbus 59

4690 AB

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Will Goorden

0164-650150www.hemi.nl

Vacaturenummer:

V202012230021

Solliciteer

operator machinale houtbewerking

HEMI BV

Einddatum: vrijdag 22 januari 2021

Wie zoeken wij

We zijn op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s met een positieve instelling en werkmentaliteit die voldoening vinden in het maken van mooie producten. Zelfstandigheid, doorzettingsvermogen en nauwkeurigheid zijn daarbij belangrijke eigenschappen.

In je werkzaamheden word je direct begeleid door een ervaren collega en word je on-the-job opgeleid tot machinaal houtbewerker.

 

Wij vragen

- Jij hebt een zelfstandige en enthousiaste instelling.
- Jij bent helemaal klaar voor deze te gekke nieuwe uitdaging!
- Je bent handig, weet van aanpakken en hebt de wil om een vak te leren.


Wij bieden

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met daar in ruimte voor zelfstandigheid, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast een mogelijkheid op een vast dienst verband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.


Wij zijn

HEMI is de specialist in de afbouw en inrichting van winkels, zorgsector en leisure van nationale en internationale ketens en merkfabrikanten. Met onze klanten en ons team van 250 betrokken en enthousiaste specialisten, ontwikkelen en leveren we interieurconcepten in heel Europa.
Onze ambitie is een vooraanstaande rol te spelen op de Europese markt. Dit bereiken we met een mensgerichte en ondernemende cultuur, waarbij het verbeteren van onze mensen, kwaliteit en processen voorop staan. HEMI heeft hiervoor de LEAN filosofie omarmd. We sturen enkel op het leveren van toegevoegde waarde voor onze klant.

Sinds 1968 hebben we een continue groei doorgemaakt, wat heeft geleid tot een solide organisatie die beschikt over een state-of-the-art productie faciliteit en voorop loopt in automatisering.

Vanuit onze vestiging in Tholen zijn we de samenwerkingspartner, die meedenkt, ontzorgt en realiseert op een verantwoorde en duurzame wijze.

 

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.