Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

ICT, Telecom


Functiesoort:

Automatisering, Internet


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

Modoc

Albertplesmanweg 1a

4462 GC Goes

Nederland


Contactpersoon:

Christel Dobbelaar

0113-820816www.modoc.nl

Vacaturenummer:

V202012280006

Solliciteer

Senior Systeem- en Netwerkbeheer

Modoc - Terneuzen

Einddatum: woensdag 27 januari 2021

Wat ga je doen?

Als Senior Systeem- en Netwerkbeheerder bij Groep De Hoop houd je je bezig met alle facetten van het ICT-vak. Enerzijds verhelp je ICT gerelateerde storingen van het hele concern, dit doe je zowel op afstand als op de locatie.

Anderzijds verricht je planmatig en proactief onderhoud aan onze ICT systemen. Je neemt deel aan en leidt diverse projecten om zo onze systemen klaar te maken en te houden voor de toekomst. Jij zoekt altijd de verbinding tussen wat werknemers nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen en de doelstellingen van de organisatie.

In de ruim 100 jaar dat De Hoop bestaat, anticiperen we doorlopend op de veranderingen. Dit betekent dat onze processen niet in beton zijn gegoten, maar dat we voortdurend bezig zijn met het professionaliseren daarvan. Denk aan projecten op het gebied van serververnieuwing, data protection of telefonie. We reageren niet op elke trend, maar we implementeren wel graag concepten die zich in de praktijk al hebben bewezen.   

Met wie werk je samen?

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een afdeling die bestaat uit de Teamleider, meerdere systeem- en netwerkbeheerders en helpdesk medewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met eindgebruikers van de diverse dochterondernemingen. Je bent dan ook soms op pad om deze te bezoeken.

Wie ben jij?

Voor deze functie van Senior Systeem- en Netwerkbeheerder zoeken wij een collega die zelf ziet waar het werk en de mogelijkheden liggen en daar graag mee aan de slag gaat. Jij laat je niet uit het veld slaan door een beetje weerstand en je snapt dat zaken soms wat langer tijd nodig hebben.

Je beschikt over een klant en resultaatgerichte houding. Hierdoor creëer je als vanzelf vertrouwen en draagvlak binnen de organisatie. En je weet mensen te overtuigen en met je mee te nemen in oplossingen.

Daarnaast neem je het volgende met je mee:

  • Minimaal 4mbo-werk- en –denkniveau
  • Ca. 4 jaar ervaring in een gelijkwaardige functie
  • Gedegen kennis van Windows omgevingen, databases, netwerk systemen en VoIP.

Wat bieden we?

Groep De Hoop is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar leverancier en producent van een grote veelzijdigheid aan bouwgrondstoffen, eindproducten en diensten ten behoeve van de bouw. Werken bij ons betekent werken voor een concern met meer dan 40 dochterondernemingen in Nederland en België. Daardoor is geen dag hetzelfde en kom je iedere dag wel een nieuwe uitdaging tegen.

Daarnaast bieden we je:

  • een functie die je deels zelf kunt vormgeven, met veel vrijheid om projecten op te pakken.
  • een vaste standplaats op het hoofdkantoor in Terneuzen, waar je onder andere kunt lunchen in ons bedrijfsrestaurant.
  • fijne collega’s, die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor medewerkers én de organisatie.
  • leuke personeelsactiviteiten zoals het Sinterklaasfeest, de Kerstborrel, nieuwjaarsontbijt en zomerfeest. En ieder jaar lopen er ook meerdere teams mee met de Logus De Hoop marathon.
  • een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder collectiviteitskorting bij CZ, korting op een fitnessabonnement en een goede pensioenregeling.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.