Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Energie, Gas, Water

Zakelijke dienstverlening

Dienstverlening

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Overig

Automatisering, Internet

Consultancy, Advies

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

n.v.t.


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

DNWG

Anthony Fokkerstraat 8

4462 ET Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 399

4460 AT Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Linda de Winter

0113 - 74 11 00www.dnwg.nl

Vacaturenummer:

V202012290019

Solliciteer

Coördinator onderhoud

DNWG

Einddatum: donderdag 28 januari 2021

“Als Coördinator onderhoud zorg jij voor een succesvolle afronding van het onderhoudjaarplan!”

Jij bent als Coördinator onderhoud werkzaam binnen de afdeling Hoogspanningstechniek welke onderdeel is van de Business Unit Operations. De Business Unit Operations draagt zorg voor het oplossen van storingen en het bewaken van de E/G/W netten die aan DNWG zijn toevertrouwd. Er worden hoogspanningsstations gebouwd of uitgebreid en onderhouden en essentiële verbindingen aangelegd voor de energievoorziening. Externe klanten zijn o.a. Evides, TenneT en Stedin en daarnaast levert Operations in de industrie en zakelijke markt diensten en producten.

Wij zoeken een Coördinator onderhoud bij DNWG. Iemand die met alle stakeholders van het totale onderhoudspakket zorgt voor een soepel verloop en het halen van de deadline. Jij denkt niet alleen mee, maar neemt ook met enthousiasme initiatief. Als Coördinator onderhoud draag jij zorg voor het (laten) uitvoeren van het complete onderhoudspakket aan hoogspannings- installaties en verbindingen van de diverse klanten. Dit doe je in nauwe samenwerking met jouw collega’s, o.a. de maintenance engineers en planner.

Jouw werk als Coördinator onderhoud speelt zich voornamelijk binnen af, maar jij schroomt niet om stakeholders op te zoeken voor de juiste afstemming. Jij bewaakt het proces van de werkorders die binnen komen waarbij planning en kosten centraal staan. De IT systemen waar mee gewerkt wordt draai jij je hand niet voor om. Organiseren is jouw talent en jij durft mensen aan te spreken op verantwoordelijkheden voor het realiseren van de doelen, het optimaliseren van de inzet van het team en het opstellen en uitdragen van de visie van de afdeling. Het ene moment kijk je ver vooruit en het andere moment kijk je met de uitvoerende afdelingen hoe we de processen van vandaag gaan verbeteren. 

Accuraat, kostenbewust, resultaatgericht, IT-vaardig en communicatief dat ben jij. Ga jij de uitdaging aan?  

Wat vragen wij van jou?

 • MBO+ of HBO niveau Elektrotechniek of – Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
 • Je hebt ervaring met SAP. Affiniteit met OHBS is een pre;
 • Je hebt uitgebreide ervaring met MS-officepakketten, in het bijzonder Excel en MS-Projects;
 • Kennis van het vertalen van beleid naar interne processen;
 • Goede communicitatieve vaardigheden en uitstekende schriftelijke rapportage-skills.

Hoeveel uur per week ben je beschikbaar? Liefst 40 natuurlijk! Maar als jij een andere voorkeur hebt, dan horen we dat graag.

Wat bieden we jou?

Stel, jij wordt onze nieuwe collega. Dan geven wij je begeleiding en ondersteuning, waardoor je volop de ruimte hebt om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. En dat is nog niet alles:

 • Een salaris in functieschaal 8 (€ 2944,- - € 4058,- bruto maandsalaris op basis van fulltime dienstverband) Afhankelijk van kennis en ervaring kan ervoor worden gekozen om te plaatsen in de aanloopschaal;
 • Persoonlijk budget van 18% incl. 8% vakantiegeld, waarbij je zelf bepaalt hoe je deze inzet. O.a. Vrije dagen bijkopen, extra salaris uitbetalen of pensioen aanvullen;
 • Eindejaaruitkering 4,5%, winstdeling en persoonlijk opleidingsbudget;
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • Een gezellige werksfeer;
 • Goede balans tussen werk en privé.

 

Jouw toekomst

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Robert van Moolenbroek (Manager uitvoering HT), telefoonnummer 06-30915591.

Ontdek DNWG

Beeld je eens in dat je iedere dag werk verricht voor 200.000 klanten. Voor een infranetwerk dat iedereen raakt en waar wij 24/7 verantwoordelijk voor zijn. Wij zijn trots op het beheer van tienduizenden kilometers kabels en leidingen. Trots op eindeloze technische uitdagingen. Waar we het meest trots op zijn? Iedere dag elektriciteit, water, gas, duurzame energie… op ieder moment, in iedere situatie. Voor velen is ons werk onzichtbaar, maar het is onmisbaar. En daarom, hebben we jou nodig.