Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Zorgstroom

Breestraat 15

4331 TS Middelburg

Nederland


Postadres:

Postbus 323

4330 AH Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

P&O Zorgstroom

0118-684000www.werkenbijzorgstroom.nl

Vacaturenummer:

V202012300032

Solliciteer

Helpende Zorg & Welzijn Plus afdeling Valkenhof

Zorgstroom - Nieuw Sandenburgh

Einddatum: maandag 01 februari 2021

Aan de rand van het pittoreske stadje Veere ligt Zorg en Verpleegcentrum Nieuw-Sandenburgh. Een gezellige zorglocatie waar de bewoners zelfstandig kunnen wonen, maar waar ook verpleeghuiszorg en dagbesteding wordt aangeboden. De nauwe samenwerking met de buurt maakt dat Nieuw-Sandenburgh betrokken blijft bij de wereld om zich heen. Medewerkers werken in zelforganiserende teams, vanuit eigen competenties passend bij de teamrollen.

Het team de afdeling Valkenhof zoekt een collega in de functie van Helpende Zorg en Welzijn Plus, of bereid om het Plus certificaat te behalen. Valkenhof is een verzorgingsafdeling waar een aantal bewoners nog goed kan aangeven welke zorgverlening zij wensen, een aantal bewoners heeft meer begeleiding en sturing nodig. Ons team richt zich op de kwaliteit van leven, dit is voor iedere cliënt anders. In deze functie vind jij het een uitdaging om uit te zoeken wat voor onze cliënten belangrijk is!

Als Helpende Zorg en Welzijn Plus zorg jij ervoor dat de dag van de zorgvrager goed kan beginnen door de persoonlijke verzorging. Daarnaast zorg je voor een passende dagbesteding waarbij de cliënt invulling kan geven aan interesses, hobby’s en een sociaal leven. In je werk staat centraal dat de cliënten de eigen regie zoveel mogelijk behouden. Dit realiseer je door een uitnodigende en energieke houding naar de cliënten toe. Je vindt het fijn om een prettige sfeer te creëren op de afdeling en je hebt plezier in het maken van contacten met familieleden en mantelzorgers. Als Helpende Zorg en Welzijn Plus behoort onder andere het uitreiken en toedienen van medicatie tot je takenpakket. Voor deze vacature zoeken we iemand die alle diensten wil werken, ook de nachtdiensten (zwerfwacht).

 

Wat vragen we?

• een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn op niveau 2, met een certificaat Helpende Plus OF bereid om deze te halen
• je beschikt over basiskennis van de meest voorkomende (chronische) ziektebeelden bij ouderen
• je bent iemand die makkelijk een contact legt
• je bezit over tact, geduld en inlevingsvermogen
• je denkt mee en staat open voor verbetering
• je bent iemand die zowel zelfstandig als in een team kan werken
• je stimuleert en overtuigt in contacten met cliënten, netwerk en vrijwilligers.

 

Wat bieden we?

• een salaris conform de CAO VVT, inschaling voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn, FWG 25: maximaal € 2.481,30 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van relevante werkervaring). Voor de functie van Helpende Zorg en Welzijn PLUS, FWG 30: maximaal €2.554,98 bruto per maand bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van relevante werkervaring)
• in eerste instantie een contract voor 7 maanden, maar onze intentie is om dit bij goed functioneren z.s.m. om te zetten naar onbepaalde tijd
• collectiviteitskorting op de basispremie (5%) en aanvullende verzekeringen (10%) bij een ziektekostenverzekering van CZ of IZZ
• het vakantiegeld bedraagt 8% en de eindejaarsuitkering is 8,3%
• een aanvullende keuze voor arbeidsvoorwaarden vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het fietsplan, extra verlof of kinderopvangkosten
• het digitale leerplein met een groot aanbod aan scholingsmogelijkheden, waarvan iedere collega gebruik kan maken
• een afwisselende baan met veel ruimte voor initiatieven, gekoppeld aan de visie van Zorgstroom
• een leuke baan met betrokken collega's waarbij jij écht het verschil kunt maken voor onze cliënt
• passen de uren in de ze vacature niet bij jouw mogelijkheden, we bespreken dit graag met je

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie betreft deze functie? Hiervoor kun je contact opnemen met Natalie de Jonge, teamleider, tel: 06-24540272.
Direct solliciteren? Dat kan uiteraard ook! Graag ontvangen wij jouw cv en eventueel een korte motivatie, solliciteren kan tot en met 31 januari 2021 via de vacature op onze website werkenbijzorgstroom.nl (vacaturenummer 20.127). Gezien de huidige maatregelen m.b.t. Covid-19 vinden de sollicitatiegesprekken online plaats.

Het natrekken van referenties en het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag behoort tot de aanstellingsprocedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat de voorkeur.

Sollicitaties die niet via de website binnenkomen, kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.