Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Productie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202012300034

Solliciteer

Maintenance Engineer E&A

De Pooter - 4541HJ, Sluiskil

Einddatum: zondag 28 februari 2021

Heb jij ervaring met draaiende technieken, regelkleppen, mechanica en elektro en daarnaast ook ervaring met het opzetten en aansturen van kleine projecten in de chemische industrie? Lees dan snel verder.

Wat doe je als Maintenance Engineer E&A?
Je werkzaamheden zijn enorm variërend en bestaan o.a. uit het verantwoordelijk zijn voor een E&A team, het coördineren van alle E&A activiteiten en het voorbereiden van planningen en werkpakketten voor de toegewezen fabrieken en/of laadfaciliteiten op de site. Je implementeert en ontwikkeld standaarden en best practices voor E&A activiteiten. Daarnaast beheer je de prestaties van E&A contractors en partijen en zorg je voor een adequate kostenbeheersing van hun activiteiten. Je werkt samen tussen verschillende disciplines om op elkaar afgestemde activiteiten te verzekeren.

Je identificeert, start en implementeert betrouwbaarheid- en verbeteringsprojecten en bied technische ondersteuning aan de Operations en de lokale E&A Maintenace organisatie waar nodig. Binnen deze functie rapporteer je aan de Manager Technische Ondersteuning E&A binnen de afdeling Onderhoud.

Tijdens de voorbereiding werk je in dagdienst van 08.00 tot 16.30 uur en tijdens de uitvoering van het project medio november 2021 is het mogelijk dat er geschoven wordt met verlengde dagdiensten.

Wat kun je?
Je hebt / kunt:
  • Een bachelor in elektrotechniek
  • Aantoonbare ervaring in engineering en maintenance van E&A apparatuur in een productie omgeving (chemische industrie).
  • Complexe problemen oplossen, een goed analytisch vermogen en 'hands on' mentaliteit;
  • Goed de Nederlandse en Engelse taal spreken en schrijven.
Daarnaast ben je gemotiveerd, een teamplayer en iemand met een 'open mindset'. Tot slot is kennis van SAP een pré.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende baan, waarbij je een project van A t/m Z gaat begeleiden en uitvoeren. Je behandelt vragen die vanuit de plant komen en volgt deze op. In deze functie ben je niet enkel uitvoerend bezig, maar ben jij degene die de opvolging in het veld verzorgt. Je komt in eerste instantie te werken op een fabriek waar één Automotion Engineer werkzaam is en de onderhoudsploeg bestaat uit circa 10 medewerkers.

In eerste instantie betreft het een tijdelijke functie voor circa 1 jaar, maar als het langs beide kanten goed bevalt, is een rechtstreeks contract bij onze opdrachtgever een mogelijkheid. Ben jij de Maintenance Engineer E&A die ik zoek, solliciteer dan direct.

Vanwege de bijzondere situatie waar we met zijn allen inzitten i.v.m. COVID-19 is het helaas niet mogelijk dat we een kennismakingsgesprek inplannen bij ons op kantoor. Maar dit is geen belemmering voor je sollicitatie. Hoe doen we het wel? Als je in aanmerking komt voor de vacature plannen we een kennismakingsgesprek in via een online tool. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden en kan je CV voorgesteld worden bij onze opdrachtgever(s).

Waar ga je werken?
Jouw nieuwe werkgever is een internationale speler in het vervaardigen van kunstmest. Deze kunstmest wordt gebruikt binnen o.a. de akkerbouw, glastuinbouw en melkveehouderij.