Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Productie

Overig


Functiesoort:

Management, Directie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-BevelandContactgegevens

Adres:

VDL Hapro

Fleerbosseweg 33

4421 RR Kapelle

Nederland


Postadres:

Hoevenweg 1

5652 AW Eindhoven

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Annelies Smits

040-2925066www.werkenbijvdl.nl

Vacaturenummer:

V202101050003

Solliciteer

R&D Manager

VDL Hapro

Einddatum: donderdag 04 februari 2021

Hoe gaaf is het dat je de producten, die je samen met je team hebt ontwikkeld, overal op de weg, in showrooms en in fitnesscentra tegenkomt? Als R&D manager bij VDL Hapro werk je mee aan de toekomst van producten in Beauty & Wellness en Travel.

 

R&D Manager

 

Functieomschrijving:

Onze directeur Dick van de Linde vertelt enthousiast over de rol van R&D manager binnen VDL Hapro: “Dit is echt een geweldige functie. Je bent niet alleen van A tot Z betrokken bij het product, dat door jouw team wordt ontwikkeld en inhouse wordt gemaakt. Maar bent ook medeverantwoordelijk voor het beleid van VDL Hapro.”

Samen met je team van 12 medewerkers ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze producten. Door je ervaring met eindproducten, ben je in staat de marktvraag te vertalen naar een passend product. Op de afdeling R&D zijn de medewerkers verantwoordelijk voor verschillende projecten. Als manager geef je leiding aan de projectleiders en ben je eindverantwoordelijk voor de bewaking van de budgetten en het uitrollen van de lange termijn planning van de te ontwikkelen producten en/of technologieën. In deze rol ben je niet alleen leidinggevende maar ook deel van het team. Je bent actief betrokken en vindt het leuk om zelf enkele projecten als projectleider op te pakken. Verder bewaak je de voortgang van alle projecten en geef je adviezen bij technische probleemstellingen.

Als lid van het MT vertegenwoordig je jouw afdeling. Je verliest hierbij het belang van de organisatie niet uit het oog en denkt mee aan oplossingen voor je collega’s. Samen met het MT ontwikkel je de toekomst visie van VDL Hapro. 

 

Jouw profiel:

  • Technische opleiding hbo/wo;
  • Ervaring als project manager
  • Ervaring in soortgelijke functie in de richting van consumentenproducten;
  • Kennis van 3D CAD;
  • Pragmatische instelling;
  • People manager;
  • Ervaring vanaf analyse fase tot eindproduct.

 

Wij bieden:

Een fulltime baan bij een bedrijf dat zich richt op beauty & wellness en travel. Waarbij je iedere dag opnieuw wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf en je team te halen. En dit alles in een werksfeer die open, informeel en direct is. Je krijgt de kans jezelf waar te maken in een bedrijf dat altijd in beweging is. Uiteraard staan daar een uitstekend salaris en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden tegenover.

 

Interesse:

Groei jij samen met VDL Hapro mee? Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief!

 

Het Bedrijf:

Wil jij graag werken aan een eindproduct dat over de hele wereld wordt verkocht? En vind je merkbeleving belangrijk? Dan zijn we op zoek naar jou! Werken bij VDL Hapro betekent werken met producten die je in het dagelijks leven tegenkomt in de beauty - wellness en travel sector. Zo verzorgt het bedrijf de ontwikkeling, productie en assemblage van onder andere Luxura en Hapro zonnebanken die zowel op de consumenten en zakelijke markt worden uitgebracht. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van eigen ontwikkelde autodakkoffers en fietsendragers. Sinds kort is het Zeeuwse bedrijf ook actief met de internationale introductie van uvc-waterfilters bestemd voor zwembaden van consumenten. Karakteriserend aan het werken bij VDL Hapro is dat je te maken hebt met internationale handel want wij leveren over de hele wereld. Ben jij iemand die commercieel is ingesteld en graag aan de wieg staat van nieuwe producten? Een industrieel ontwerper, engineer of juist een vakman pur sang? Word dan onze nieuwe collega!

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.