Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202101050008

Solliciteer

Verzorgende IG

SVRZ - De Molenhof

Einddatum: dinsdag 02 februari 2021

Je komt in één van de groepswoningen van De Molenhof te werken, waar cliënten met dementie wonen. Het betreft een vast contract, waarbij de uren bespreekbaar zijn van 20 tot 32 uur per week. Je wordt met name voor dag- en avonddiensten ingezet. De dagdienst is van 7.00 tot 15.00 uur en de avonddienst van 14.45 tot 22.15 of 22.45 uur.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

In de groepswoningen verloopt de dag zoals in een gezin. Tafeldekken, koken, samen de maaltijd gebruiken…… het gebeurt er allemaal. We vinden het belangrijk dat de cliënten zich thuis voelen. Dus als ze willen, mogen ze meehelpen, maar niets moet. De activiteiten die we ondernemen, zijn afgestemd op de cliënten. Er is van alles mogelijk, in welke fase van dementie de cliënt ook zit. Soms maken we een wandeling, spelen we een spelletje of luisteren we naar muziek. Een andere keer bladeren we door een fotoboek en praten we over vroeger. Je bent de aangewezen persoon om, naast de dagelijkse verzorging van cliënten, een gezellige sfeer te creëren en je houdt hierbij rekening met de wensen van de cliënten. Je werkt constructief samen met collega’s van welzijn, de beweegagoog en andere disciplines. Samen willen jullie de cliënten zo goed mogelijk begeleiden. Bij jou mag de cliënt zijn wie hij/zij is. Je past je tempo aan, op dat van de cliënt en gaat uit van de mogelijkheden.

Kortom, als jij diegene bent die de cliënten en hun familie oprechte aandacht kan geven, respectvol is en zich goed kan inleven, dan pas jij helemaal bij ons!

GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende niveau 3 IG

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 2.762,34 op fulltime basis (FWG 35)
  • Vast dienstverband
  • Een mooie locatie met weids uitzicht op de polders van Zaamslag
  • Een goed op elkaar afgestemd team
  • Veel ruimte voor eigen creativiteit