Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202101050010

Solliciteer

Verzorgende IG

SVRZ - De Vurssche

Einddatum: dinsdag 02 februari 2021

Je komt te werken op een van de woongroepen waar 7 tot 9 cliënten met lichamelijke en/of psychische beperkingen wonen. Er zijn steeds 2 woongroepen met elkaar verbonden. Je bent alle diensten inzetbaar, al zullen nachtdiensten wat minder vaak voorkomen.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

Als verzorgende IG zorg je samen met meerdere collega’s in totaal voor gemiddeld 17 cliënten. Zij hebben ieder hun eigen kamer en daarnaast bieden we onze cliënten de mogelijkheid om samen te komen in een van de 2 ontmoetingsruimtes, indien ze dat willen. Dit kan zijn om samen een bakje koffie te drinken, samen de maaltijd te nuttigen of samen wat gezelligheid te hebben door samen muziek te luisteren of een spelletje te doen. Je zorgt ervoor dat de cliënten zo veel mogelijk de betekenisvolle rol kunnen blijven behouden die ze in hun leven gehad hebben. Daarom wordt er op een belevingsgerichte manier zorg gegeven. Rekening houdend met “ het leven” van de cliënt. Jij biedt de zorg en ondersteuning die de cliënten nodig hebben, waarbij ze nog zoveel mogelijk de eigen regie hebben.
Door jouw flexibiliteit, deskundigheid en enthousiasme ben je in staat om te kunnen schakelen en de juiste cliëntzorg te kunnen bieden, afgestemd op de wensen van de cliënt. Je werkt voornamelijk binnen dezelfde geschakelde woongroepen, maar tijdens vakantie of ziekte, kan je ook op de andere woongroepen/woningen in de Vurssche ingezet worden. Je vindt het dan ook prettig om in teamverband te werken. Door jouw communicatieve vaardigheden weet je hoe je je kan opstellen en ga je geen gesprek uit de weg.

Als je het leuk vindt, kan je coördinerende taken krijgen, waarbij je contactpersoon bent voor een aantal cliënten en hun familie. Je wordt dan benoemd als persoonlijk begeleider, maar een contract van minimaal 24 uur is dan wel een vereiste.


GEVRAAGD

  • Diploma verzorgende niveau 3 IG
  • Of een welzijnsdiploma zoals SPW of MMZ én ervaring met ADL.
  • Bereidheid om de opleiding EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende) te volgen als je persoonlijk begeleider wilt worden

AANBOD

  • Bruto maandsalaris verzorgende IG maximaal € 2.762,34 op fulltime basis (FWG 35)
  • Persoonlijk begeleider € 2.971,05 op fulltime basis (FWG 40), met functioneel proefjaar
  • Met een welzijnsdiploma interne bijscholing tot verzorgende IG
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Gezonde werk en privé balans, door inplannen van je contracturen via “kies je dienst”
  • Doorgroeimogelijkheden