Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

Overig


Branche:

ICT, Telecom

Dienstverlening


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Automatisering, Internet

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

iVenture

Deltahoek 7

4511PA Breskens

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Piet Ekkebus

0117 746020www.iventure.nl

Vacaturenummer:

V202101070006

Solliciteer

Servicedesk Medewerker IT m/v

iVenture - Deltahoek 7, 4511 PA Breskens

Einddatum: zaterdag 06 februari 2021

iVenture is een bevlogen IT dienstverlener met wortels in Zeeuws-Vlaanderen en een blik op Zeeland en aangrenzend Vlaanderen. Ons vak wordt steeds boeiender, omvangrijker en complexer. Dit vraagt om professionals die het vak kennen, vandaag maar zéker ook morgen. Recent hebben wij ons nieuwe, moderne pand in Breskens betrokken. Gezien onze groei zoeken wij versterking van ons team met een professionele Servicedesk Medewerker.

 

iVenture is de specialist op het gebied van hosting, ontwerp, implementatie en beheer van netwerken en IT infrastructuur. We hebben oprecht aandacht voor onze opdrachtgevers, maatwerk is de norm. Met nazorg, support en ondersteuning borgen we onze relaties. Als Servicedesk Medewerker coördineer je de planning en binnenkomende support aanvragen en waar mogelijk behandel je deze gelijk. Mocht dit niet (direct) mogelijk zijn verzamel je informatie voor de tweedelijns collega’s. Hiermee overleg je over een passende oplossing of draag je de call over.

 

Functie-eisen

• Je hebt een MBO ICT (niveau 4) diploma of bent minimaal in het bezit van je HAVO of VWO diploma;

• Je hebt basis kennis van Microsoft Windows;

• Basiskennis LAN/WAN infrastructuur;

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Verder heb je goede sociale vaardigheden, improvisatietalent en ben je flexibel, zowel qua werkinstelling als inzetbaarheid. Tevens beschik je over een rijbewijs en een auto. Wij bieden Een uitdagende en afwisselende baan binnen een hecht team. Je kunt je kennis en creativiteit ontplooien en ontwikkelen. iVenture is een jonge, groeiende IT onderneming met ambities. Je kunt rekenen op een prettige werksfeer, passende salariëring en goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

Reageren?

Je sollicitatiebrief en CV zien we graag tegemoet. Stuur deze via onderstaande solliciteer-button. Voor een toelichting kun je contact opnemen met Piet Ekkebus, telefoon: 0117- 74 60 20.