Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Financieel, Accounting

HR, Training, Opleiding


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Noord-Beveland

Schouwen-DuivelandContactgegevens

Bezoekadres:

Provincie Zeeland

Provinciehuis

Abdij 6 Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Team P&O provincie Zeeland

0118-631011www.zeeland.nl

Vacaturenummer:

V202101080004

Solliciteer

Payroll Specialist / salarisadministrateur

Provincie Zeeland - 4331BK, Middelburg

Einddatum: vrijdag 22 januari 2021

Waarom
Omdat je steeds alle salarissen tijdig en correct wilt verwerken en uitbetalen in AFAS Profit. Ook geef je graag antwoord op vragen van medewerkers.

Team P&O werkt dagelijks aan de doelstelling van Provincie Zeeland om bij de beste werkgevers van Nederland te horen. Dat goed werkgeverschap begint ermee dat iedere medewerker op een vast moment zijn salaris correct ontvangt. Team P&O zoekt daarvoor een nieuwe collega! Ken jij alle ins en outs van salarisprocessen? Weet jij elke maand weer het salarisproces op een goede wijze af te ronden? Kan jij je weg in digitale systemen makkelijk vinden en denk je in oplossingen? Dan zijn we op zoek naar jou, een ervaren Payroll Specialist/Salarisadministrateur (0,8 - 1fte)!

Wat
Je bent verantwoordelijk voor een correcte en tijdige verwerking van alle binnenkomende mutaties in diverse systemen en de daarbij behorende correspondentie.
Je gaat na of de juiste wet- en regelgeving gehanteerd wordt en je ziet toe op de uitvoering van complexe arbeidsvoorwaarden en fiscale regelingen.

Jouw beroep is door de steeds veranderende wet- en regelgeving én automatisering constant in ontwikkeling. Van nature houd jij je kennis daarom vakkundig up to date. Daar waar processen nog niet (volledig) geautomatiseerd zijn doe jij zelf (een gedeelte van) de verwerking en zorg je dat processen verder geautomatiseerd worden. Hiernaast heb je zicht op en bied je ondersteuning bij het bewaken van het salarisbudget. Je werkt nauw samen met jouw twee directe collega's en geeft waar nodig aanwijzingen. Daarnaast heb je externe contacten en neem je deel aan het regio- en vakoverleg.

Collega's kennen de weg naar jouw kantoor en stellen vragen zoals: 'Wat betekent eigenlijk die 'xyz' op mijn salarisstrookje?', 'Hoe wordt mijn verlofsaldo berekend?', 'Goh, heb ik het correct ingevoerd in het systeem?'. Je staat hen rustig te woord en geeft hen de nodige informatie of geruststelling.

Je hebt een baan met impact waarin je echt gewaardeerd wordt: vanuit elke laag van onze organisatie krijg je een oprechte 'bedankt'. En daar doe je het voor: tevreden medewerkers, elke dag opnieuw.

Hoe
Je bent een nauwkeurige, initiatiefrijke en oplossingsgerichte collega. Je denkt vooruit, kunt goed omgaan met deadlines en hebt een klantgerichte instelling. Toch lukt het je om alle zaken met een kritische en open houding te bekijken. Samen met je collega's ga je voor het beste resultaat!

Je komt terecht in een warm team bestaande uit 2 salarisadministrateurs. Het 3de teamlid gaat met pensioen, waardoor deze functie open komt te staan.
Voor jou en al onze collega's willen we een plek creëren waar je energie van krijgt. Met een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid zet team P&O alles op alles om de wensen van onze medewerkers waar te maken en hen met een goed gevoel op weg te helpen. Wij willen een organisatie zijn waar jij graag werkt en je helemaal thuis voelt.

Wie
Je bent een integer, nauwgezet iemand die graag kwaliteitsvol werk levert en met plezier antwoorden geeft op vragen van medewerkers.

Verder zoeken we iemand die:
  • Beschikt over een Hbo werk- en denkniveau met aantoonbare kennis van en ervaring in het voeren van een complexe salarisadministratie. Daardoor heb je een uitgebreide kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot salarisadministratie.
  • Je hebt minimaal een PDL-diploma en bent bezig (of bereid te beginnen) met de vakopleiding Payroll Services(VPS)
  • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur heb je ervaring met AFAS Profit of je beschikt over het leervermogen om dit pakket snel onder de knie te krijgen.
  • Kennis van en inzicht in financiële arbeidsvoorwaarden (cao Provincies) en nadere relevante wetgeving is gewenst. Enige ervaring in een overheidsinstantie en/of kennis van pensioenwetgeving is een pluspunt. Ook Excel kent geen geheimen voor jou.
Wat bieden we jou aan?
Een baan waarin jij een verschil maakt voor Provincie Zeeland.

Naast ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, bieden we je een opdracht aan van 36 uur per week (1 fte). Indien wenselijk, bestaat de mogelijkheid om deeltijds te werken (32u, 0,8889 fte). Jouw standplaats is Middelburg.

Je kan rekenen op een brutosalaris tussen 2735 EUR en 3907 EUR (schaal 9) afhankelijk van jouw ervaring en kennis bij een fulltime dienstverband van 36 uur. Daarbovenop bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget (IKB).

Deze vacature betreft een structurele functie. Wij bieden in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor een jaar, die bij gebleken geschiktheid, ongewijzigde omstandigheden en een goede wederzijdse match, wordt omgezet naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Hoe solliciteren?
Interesse? Klik hieronder op de knop 'Solliciteren', vul jouw gegevens in, voeg jouw CV toe en noteer waarom jij geschikt bent voor deze rol. Reageren kan tot en met vrijdag 22 januari 2021.

Vragen over de inhoud? Thijs Van Opdurp beantwoordt ze graag T: 06 2890 4278, E: tc.v.opdurp@zeeland.nl

Je kan erop rekenen dat we elk ontvangen CV en motivatiebrief doornemen en enkel beoordelen volgens de functie-vereisten.

Indien we je beter willen leren kennen, nemen we contact met je op. Indien je niet in aanmerking komt, brengen we jou tijdig op de hoogte. Hoe dan ook ontvang je een antwoord op jouw sollicitatie.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 3 februari 2021.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Corporate Recruiter Debbie Van de Woestyne gaat graag met je in gesprek: T: 06 52756209, E: d.vandewoestyne@zeeland.nl

Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure, uiteraard met jouw toestemming, en dient er een VOG verklaring overlegd te wordn bij aanname.

Een referentieafname na jouw toestemming hiervoor, is een onderdeel van de procedure.

Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dient overgelegd te worden.

Over Provincie Zeeland
Je kent ons uiteraard als provinciebestuur dat zich inzet op economische ontwikkeling, groei en innovatie van Zeeland. Als werkgever zetten we in op jouw talent en ontwikkeling.

Elke dag lossen we maatschappelijke vraagstukken op die rekenen op onze bevlogenheid, openheid en resultaatgerichtheid. Onder collega's heerst er een gemoedelijke werksfeer met ruimte voor iedereen hun visie. Meer informatie over onze organisatie kan je vinden op www.zeeland.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.