Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202101080019

Solliciteer

Mechanisch monteur

De Pooter - 4389PB, Ritthem

Einddatum: dinsdag 09 maart 2021

Jij hebt technisch inzicht en bent per direct beschikbaar als monteur om de onderhoudsdienst te ondersteunen!

Wat doe je als Mechanisch monteur?
Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een mechanisch monteur met elektrische affiniteit. Je ondersteunt de onderhoudsdienst wanneer er storingen zijn aan de installaties of andere spoedklussen. Deze storingen kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn. Daarnaast doe je preventief onderhoud aan de installaties. Jij als monteur weet wanneer een installatie nagekeken moet worden en welke onderdelen je hier voor nodig hebt. Regels met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu neem jij in acht en weet jij toe te passen.

Wat kun je?
Jij hebt/bent:
  • MBO werk- en denkniveau door afgeronde opleiding en/of ervaring
  • Kennis van mechanica en elektrotechniek
  • Zelfstandig en flexibel
  • VCA certificaat
  • Handig met computers

Wat krijg je?
Onze opdrachtgever biedt een dynamische werkomgeving, met ruimte voor eigen initiatief en inbreng, een informele werksfeer en een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt te werken in dagdienst met werktijden van 08:00 tot 16:30 uur. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur je CV naar evy@depooter.nl of neem contact op via +31 88 1348 300.

Vanwege de bijzondere situatie waar we met zijn allen in zitten i.v.m. COVID-19 is het helaas niet mogelijk dat we een kennismakingsgesprek inplannen bij ons op kantoor. Maar dit is geen belemmering voor je sollicitatie. Hoe doen we het wel? Als je in aanmerking komt voor de vacature plannen we een kennismakingsgesprek in via een online tool. Vervolgens kijken we samen naar de mogelijkheden en kan je CV voorgesteld worden bij onze opdrachtgever(s).

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een aluminium gieterij welke is gespecialiseerd in het gieten van extrusiepalen en walsplakken naar aanvraag van de klant. Deze producten zijn voor de opdrachtgever het eindproduct en dienen als producten voor de aluminium verwerkende industrie zoals perserijen en walserijen.