Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202101110034

Solliciteer

Werkvoorbereider onderhoud

De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: vrijdag 12 maart 2021

Jij bent monteur en toe aan een volgende stap in je carrière. Of je hebt ervaring met het plannen van bijvoorbeeld onderhoudsstops of andere werkzaamheden in de techniek. Dan ben jij de onderhoudsplanner die ik zoek voor de plastics fabriek van Dow.

Wat doe je als Werkvoorbereider onderhoud?
Als werkvoorbereider onderhoud heb je ervaring met onderhoud aan mechanische of elektrische installaties. Je hebt de vaardigheden en kennis om vanuit een werkopdracht een jobpakket samen te stellen. Dit pakket bevat alle informatie over het werkmateriaal en de diensten die nodig zijn om het werk veilig, effectief en efficiënt uit te voeren. Je volgt een interne basiscursus planning om je functie optimaal uit te kunnen voeren. Op termijn zal je ook mensen aansturen. Ongeveer 70% van de tijd werk je vanuit kantoor. En 30% van de tijd ben je buiten, in het werkveld.

Wat je verder zoal doet in een werkweek?
  • je beoordeelt werkopdrachten op volledigheid
  • je controleert gearchiveerde plannen op regelmatige basis in de praktijk
  • je bent in staat om verschillende alternatieven voor het werkpakket op te stellen en deze te evalueren t.a.v. kosten en doorlooptijd
  • je deinst er niet voor terug om andere afdelingen of firma's te informeren over hun verplichting om input te leveren voor het samenstellen van het werkpakket
  • je gaat regelmatig naar de fabriek om onderhoudslocaties te inspecteren en te beoordelen, zodat je goed kunt bepalen welke mensen en materialen er nodig zijn
  • je identificeert waar de werkzaamheden wat betreft scope of kosten af gaan wijken en overlegt met betrokkenen waar nodig
  • je fungeert op het gebied van planning, uitvoering en materiaalkennis als vraagbaak voor klanten en collega's

Wat kun je?
Enthousiast geworden? Dat begrijp ik heel goed. Om in aanmerking te komen voor deze fulltime functie in dagdienst is het wel belangrijk dat je voldoet aan een aantal zaken en wel het volgende:
  • Je hebt een technisch MBO4 diploma OF een technisch MBO3 diploma met relevante werkervaring als monteur. Je moet dan wel bereid zijn om nog een MBO4 diploma te behalen.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat krijg je?
Wat krijg je ervoor terug?
Naast een uitdagende baan (32-40 uur per week), waarin je veel kan leren en jezelf kan ontwikkelen tot een ervaren werkvoorbereider onderhoud, wordt er een passend salaris geboden. Dit salaris wordt gebaseerd op je CV, rekeninghoudend met opleidingsniveau en relevante werkervaring. Daarnaast worden reiskosten woon-werkverkeer vergoed à €0,19 per kilometer (tot maximaal 75 kilometer enkele reis). Indien van toepassing worden Westerscheldetunnel passages vergoed a T-tag tarief. Verder bieden wij jou deelname aan een pensioenregeling. Ook kun je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering.

Goed om te weten: Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is de sollicitatieprocedure wat veranderd. Voorheen zou ik je graag uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. Helaas is dit tijdelijk niet mogelijk. Uiteraard is hier een oplossing voor! Je wordt, na sollicitatie, uitgenodigd voor een intakegesprek per telefoon of via video bellen. Samen met jou bespreek ik je CV, wensen en de mogelijkheden die ik voor je heb. Op basis daarvan kunnen we jouw CV voorstellen bij opdrachtgevers die jij interessant vindt. Wanneer dit leidt tot een positieve reactie, word je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek. Op basis daarvan beslist de opdrachtgever of je een salarisvoorstel krijgt.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Bel me gerust via +31 88 1348 324.

Waar ga je werken?
Dow Benelux B.V. is een dochteronderneming van The Dow Chemical Company. Bij Dow Benelux werken vele medewerkers dagelijks aan innovaties. Dit doen zij door wetenschappelijke inzichten te combineren met technologische kennis. Zo leveren zij duurzame bijdragen aan het oplossen van de meest dringende problemen in de wereld, zoals de behoefte aan schoon drinkwater, het opwekken van duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit. De geschiedenis van Dow in de Benelux begint in 1955 met de opening van een handelskantoor. Inmiddels is Dow Benelux uitgegroeid tot een toonaangevende speler. Circa 2000 gedreven medewerkers werken vanuit 6 vestigingen en 20 fabrieken in Nederland en België aan toonaangevende producten en oplossingen. De kunststoffen en chemicaliën die in de Benelux worden geproduceerd vinden hun weg naar klanten en markten in de hele wereld. Het hart van Dow in de Benelux ligt in Terneuzen. Dow Terneuzen is met 17 fabrieken en ongeveer 1700 medewerkers de op één na grootste productielocatie van the Dow Chemical Company. Als één van de grootste werkgevers van Zeeuws-Vlaanderen draagt Dow bij aan het economische en maatschappelijk succes van deze regio.