Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

ZZP/Freelance/Interim


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202101110038

Solliciteer

Process Engineer

De Pooter - 4542NM, Hoek

Einddatum: vrijdag 12 maart 2021

Voor Dow zoek ik een Process Engineer die zijn/haar expertise kan toevoegen aan de projectteams van de afdeling engineering.

Wat doe je als Process Engineer?
In deze rol houd je je bezig met het uitvoeren van process engineering taken voor diverse projecten. Je biedt oplossingen die waarde toevoegen door middel van verbeteringen in het werkproces, de eenheidsoperaties, de bedrijfstoestand en/of de procestechnologie. Samen met andere stakeholders (manufacturing, process automation, project management, design engineering) zorg jij voor een succesvolle oplevering van projecten.

Hierbij heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
  • Je zorgt ervoor dat de projectscope goed gedefinieerd is en op een kosteneffectieve manier voldoet aan de bedrijfsbehoeften.
  • Je zorgt ervoor dat het procesontwerp veilig is, en voldoet aan de gestelde veiligheidseisen.
  • Je bent verantwoordelijk voor het starten en monitoren van de projectuitvoering.
  • Je geeft input voor de projectplanning en -plannen en bewaakt vervolgens de voortgang ten opzichte van de plannen.
  • Je zorgt ervoor dat procesontwerpproducten, zoals P&ID's, datasheets, procesberekeningen, procesmodellering etc., voldoen aan de behoeften van het project.
  • Je identificeert technische problemen zowel binnen de ontwerpen als binnen de bestaande operaties.

Wat kun je?
Ik zoek jou als je voldoet aan de volgende eisen:
  • Bachelor diploma in een technische richting
  • Goede kennis van de Engelse taal
  • Je bent beschikbaar voor een (vooralsnog) tijdelijke opdracht tot augustus 2021

Wat krijg je?
Ik bied jou een fulltime functie bij een groot chemisch bedrijf. Naast je normale salaris krijg je reiskostenvergoeding (19 ct per km, maximaal 75 km enkele reis) en worden eventuele tunnelkosten vergoed. Verder bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering.

Goed om te weten: Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen is de sollicitatieprocedure wat veranderd. Voorheen zou ik je graag uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. Helaas is dit tijdelijk niet mogelijk. Uiteraard is hier een oplossing voor! Je wordt, na sollicitatie, uitgenodigd voor een intakegesprek per telefoon of via video bellen. Samen met jou bespreek ik je CV, wensen en de mogelijkheden die ik voor je heb. Op basis daarvan kunnen we jouw CV voorstellen bij opdrachtgevers die jij interessant vindt. Wanneer dit leidt tot een positieve reactie, word je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek. Op basis daarvan beslist de opdrachtgever of je een salarisvoorstel krijgt.

Heb je nog vragen over de sollicitatieprocedure? Bel me gerust via +31 88 1348 324.

Waar ga je werken?
Dow Terneuzen is de op één na grootste productielocatie van Dow in de wereld en de grootste vestiging van Dow in de Benelux. De naftakrakers vormen het hart van de vestiging in Terneuzen. Hier worden de grondstoffen nafta en lpg omgezet in ethyleen, propyleen, butadieen en benzeen, de belangrijkste bouwstenen voor veel kunststoffen en chemicaliën. Ook het hoofdkantoor van de Benelux, één van de grootste onderzoeksafdelingen van Dow Europa en het Business Process Services Center (BPSC) zijn in Terneuzen gevestigd.