Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uurContactgegevens

Bezoekadres:

's Heeren Loo

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Naomi Gelderland

0118-434500www.sheerenloo.nl

Vacaturenummer:

V202101120011

Solliciteer

Logeergezin

's Heeren Loo - - - 1811AE Alkmaar

Einddatum: donderdag 11 februari 2021

Wil jij mij tijdens mijn logeerweekend rust en veiligheid bieden? Zorg jij ervoor dat ik een ontspannen weekend heb, zodat ik me prettig voel?

Logeergezin/ weekendopvang
Gemiddeld 1x per maand een weekend en af en toe tijdens de vakanties, begeleid, ondersteun en verzorg je een jonge dame van 17 jaar met een verstandelijke beperking. De opvang vindt plaats bij jou thuis.

Wie ga je helpen?
''Hoi, ik ben Lisa 17 jaar oud en ik heb besloten dat ik later op mezelf wil wonen. Dat is een grote stap, want ik heb autisme en een verstandelijke beperking, dus ben ik op zoek naar een logeergezin zodat ik zelfstandiger kan worden. Stiekem vind ik dit heel erg eng.

Ik ben spontaan, bijdehand en veel slimmer dan de meeste mensen denken.

Ik hou van veel dingen; een grapje, dingen samen doen zoals knutselen of tekenen, spelletjes spelen of misschien wel gamen. Ook vind ik zagen en timmeren leuk, misschien ben jij wel zo creatief om samen dingen in elkaar te zetten.''

Hoe ga je helpen?
''Soms kunnen dingen spannend zijn en heb ik wat extra nabijheid en hulp nodig. Het is fijn als hier ook de tijd en aandacht voor is. Ik zoek een persoon, een stel of een gezin, waar ik welkom ben. Kun je mij de veiligheid bieden die ik nodig heb; ben je spontaan en flexibel, maar ook een rots in de branding, dan wil ik je graag leren kennen. Voor mij is zelfreflectie heel belangrijk, want ik reageer op je emoties.''

Vanuit een stabiele woonomgeving én met humor en warmte zorg je voor persoonlijke ondersteuning. Je sluit aan bij de begeleidingsvraag van deze jonge dame en samen genieten jullie van het 'gewone gezinsleven'.

Wil je meer weten? Dan plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun jij je verder oriënteren en vragen stellen, zodat je een idee krijgt van wat het inhoudt om een logeerhuis te zijn.

Dit bieden wij:
 • Praktische en pedagogische ondersteuning vanuit een vast multidisciplinair begeleidingsteam;
 • Ontwikkeling als logeergezin, in samenwerking met andere logeerouders/ gezinshuisouders om je expertise te delen daarnaast neem je actief deel aan intervisie bijeenkomsten en is er jaarlijkse bijscholing;
 • Je ontvangt een vergoeding per etmaal.
 • We bieden een vrijwilligerscontract en je krijgt passende scholing aangeboden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
Dit ben jij:
We willen vooral in gesprek met jou. We hebben wel verwachtingen bij wat je nodig hebt om logeerouder(s) te worden. Zoals:
 • Eén van jullie heeft minimaal een pedagogische of zorg gerelateerde opleiding mbo-niveau 4 afgerond;
 • Commitment van beide partners voor een langere tijd;
 • Minimaal 1x per maand een weekend beschikbaar;
 • Je bent in het bezit van een eigen woonruimte;
 • Je bent stressbestendig en je weet je eigen grenzen aan te geven;
 • Je bent in staat een consequente, pedagogische structuur te bieden en gaat daar op een creatieve manier mee om. Je bent een stabiele persoonlijkheid;
 • In het bezit zijn van een SKJ-registratie of een BIG-registratie is een pre.
Wil je meer informatie?
Dit is ons kennismakingsidee: Neem contact met ons op, dan kunnen wij je vragen beantwoorden en eventueel een oriënterend gesprek inplannen.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Fannie Schepers, via telefoonnummer: 06 - 824 93 766.

Voor overige vragen kan je contact opnemen met Eline Veldhuizen via het telefoonnummer 088- 0370524 of met Laura van Lokhorst - Bais via het telefoonnummer 06- 82 49 07 18

Heb je vragen over werken bij 's Heeren Loo? Bijvoorbeeld over hoe jouw sollicitatieproces verloopt, of welke vacature het best bij je past? Iedere maandag van 12:00 tot 12:30 uur helpen onze recruiters je verder door alle vragen te beantwoorden in de livechat op Facebook.