Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Emergis

Oostmolenweg 101

4481 PM Kloetinge

Nederland


Postadres:

Postbus 253

4460 AR Goes

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Suzanne Sanders

0113-267000www.emergis.nl

Vacaturenummer:

V202101120013

Solliciteer

Teamcoach klinische behandeling specialistisch/voortgezet

Emergis - Kloetinge

Einddatum: woensdag 27 januari 2021


Wanneer je werk niet als werken aanvoelt. Wil je als teamcoach aan de slag bij Soteria, een afdeling voor jonge mensen met psychose?  Maak jij het verschil? Lees dan verder!


Jouw werkplek

Emergis is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Jaarlijks behandelen of begeleiden we ongeveer 10.000 mensen met uiteenlopende problemen. Dat gebeurt door zo’n 1.400 medewerkers op vijftig locaties door heel Zeeland.

Soteria is de klinische opvang binnen Emergis voor jonge mensen met een (eerste) psychose. De naam Soteria verwijst naar goede ontvangt. In een woonhuis aan de rand van het terrein proberen we gezamenlijk een nadrukkelijke gezinssfeer neer te zetten. Het herstel van het gewone dagelijkse ritme, praktische bezigheden en het op een normale wijze samen leven met andere mensen kan een belangrijke bijdrage leveren aan de genezing van een psychose. Het streven is de jonge bewoners te laten herstellen in een huiselijke sfeer en aan familie en naasten te laten zien dat herstel in een veilige omgeving plaatsvindt.

Als Teamcoach op Soteria wordt van u gevraagd op een laagdrempelige manier contact te kunnen maken met de jonge bewoners. Zoals dat in een gezin gebruikelijk is wordt het huishouden gezamenlijk verzorgd, worden de maaltijden samen gegeten en voor de boodschappen gezorgd. De week is gevuld met allerlei activiteiten, van sporten en werken op een zorgboerderij tot groepsgesprekken over stemmen horen en psychose. Begeleiding en bewoners nemen gezamenlijk deel aan dit activiteiten-programma en geven op deze wijze gezamenlijk vorm aan het dagelijks leven. De bereidheid tot het draaien van 12-uursdiensten, waarmee de continuïteit van zorg wordt gewaarborgd, behoort tot de voorwaarden. Evenals het hebben van een open, uitnodigende houding naar familie en naasten en een optimistische  instelling ten aanzien van het herstel van een psychose.


Jouw werkzaamheden

Je taken en verantwoordelijkheden zijn gevarieerd en veelomvattend:

 • Het doel van de functie is om, middels het coachen van het team en individuele hulpverleners, de kwaliteit en continuïteit van de zorg te bevorderen, bewaken en ontwikkelen.
 • Je bent lid van het multidisciplinaire team en levert vanuit het eigen, verpleegkundige/agogische vakgebied een bijdrage aan de diagnostiek en behandeldoelen.
 • Je levert een actieve bijdrage aan het beleid, initieert, neemt deel aan en implementeert innovatieve projecten ten behoeve van het team en of de sector.
 • Je werkt gedeeltelijk mee op de afdeling, met name in dagdiensten.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die samen met ons wil werken aan onze missie: een goede geestelijke gezondheid van alle mensen in Zeeland. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent verpleegkundige of hebt HBO SPH/SPW diploma.
 • Indien je verpleegkundige bent, ben je BIG geregistreerd.
 • Je staat ervoor open om een aanvullende opleiding te doen met betrekking tot de doelgroep.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met de doelgroep.
 • Je beschikt over organisatorische, coördinerende, onderhandelende en motiverende/stimulerende vaardigheden.
 • Je bent goed in feedback geven.
 • Naast de dagelijkse werkzaamheden ben je in staat overstijgend te denken en de visie van de afdeling te volgen en uit te dragen.
 • Je kan zowel zelfstandig als in een multidisciplinair team werken.

Wij vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG).


Jouw voordeel

Als je werkt als Teamcoach klinische behandeling specialistisch/voortgezet bij Emergis maak je deel uit van een organisatie die streeft naar bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 50. Het salaris begint met € 2218,- en eindigt op € 3678,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.

Ga jij de uitdaging aan als Teamcoach klinische behandeling specialistisch/voortgezet

Neem voor meer informatie contact op met Anne Rietveld (teamleider): 06 55 42 38 74.
Heb je interesse? Klik dan op 'direct solliciteren'.

De gesprekken vinden plaats op 29 januari tussen 13.00 uur en 15.30 uur.

De vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. In eerste instantie hebben boventallige medewerkers en re-integratiekandidaten binnen Emergis voorrang, vervolgens interne kandidaten en daarna externe kandidaten (vrijwilligers, stagiairs en inleenkrachten binnen Emergis behoren ook tot de externe kandidaten). Doordat we deze volgorde hanteren kan het zijn dat het langer duurt voordat je een reactie van ons ontvangt.