Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Luteijn Hydraulics

Deltahoek 15

4511PA Breskens

Nederland


Postadres:

Deltahoek 15

4511PA Breskens

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Manon Vergouwe

0117376353www.luteijn-hydraulics.nl

Vacaturenummer:

V202101130003

Solliciteer

Monteur Hydrauliek

Luteijn Hydraulics - Breskens

Einddatum: woensdag 31 maart 2021

Vanwege structurele groei en dus een overvolle agenda voor de lange termijn, zijn we op zoek naar een monteur voor het maken en onderhouden van hydraulische systemen. 

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring begin je in de werkplaats en daar werk je samen met de andere monteurs aan verschillende projecten, van het reviseren van onderdelen tot het monteren van volledige hydraulische systemen.  Hoe meer ervaring je hebt, hoe complexer de systemen zijn waaraan je gaat werken. Ben je voldoende ingewerkt en in staat om zelfstandig revisies en onderhoud uit te voeren? Dan zullen we je ook op locatie bij onze klanten inzetten, waar je dan (samen met een collega) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden gaat uitvoeren.

Onze reguliere werktijden zijn van 08:00 - 17:00, maar onze klanten kunnen 24/7 storingen bij ons melden.  Het kan met regelmaat gebeuren dat je tot 's avonds of in het weekend extra moet werken om reparaties uit te voeren en onze klanten zo snel mogelijk weer op weg te kunnen helpen.  

Wie ben jij? 

- Je hebt brede interesse in en affiniteit met techniek en hebt bij voorkeur een technische opleiding of achtergrond
- Je hebt ervaring in de hydrauliek of bent gemotiveerd om hier alles over te leren van onze eigen hydrauliek specialisten
- Je werkt zelfstandig en servicegericht
- Je staat altijd klaar voor je collega’s
- Je bent flexibel en kunt snel schakelen bij problemen of plotselinge verandering in de planning
- Je weet zowel intern als extern met alle belanghebbenden op de juiste manier te communiceren

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een uitdagende baan in de hydrauliek, waar wij je alles leren over de nieuwste technische ontwikkelingen en waar jij met jouw vakkennis en ervaring een belangrijke toegevoegde waarde bent voor onze klanten. We zijn een financieel gezonde organisatie en bieden een baan voor de langere termijn. Je komt te werken in een dynamisch team, jong én ervaren vol enthousiaste collega’s.

De basis moet altijd goed zijn, dus we bieden goede arbeidsvoorwaarden. Vanwege de gevraagde flexibiliteit zorgen we ook voor een goede compensatie voor overwerk.  Daarnaast investeren we flink in de nodige opleidingen, cursussen en ontwikkeling van onze werknemers.

Reageren?
Stuur ons je CV met korte motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Heb je vragen over deze functie of wil je weten welke andere mogelijkheden er nog zijn binnen ons bedrijf? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!