Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202101130021

Solliciteer

continentie-stomaverpleegkundige

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zondag 24 januari 2021

Uren: 24 uur

Dienstverband: 1 jaar met uitzicht op vast contract

Sluitingsdatum vacature: 24 januari 2021

Als stoma en incontinentieverpleegkundige ben je werkzaam binnen een zelfsturend team. We zijn op zoek naar een verpleegkundige met een specialisatie op het gebied van continentie en/of stoma zorg. De functie kent een afwisseling tussen deze 2 specialismen waarbij de continentiezorg zich afspeelt op de polikliniek urologie en de stoma zorg op de polikliniek chirurgie en in de kliniek. Het behoeft twaalf uur voor de continentiezorg en twaalf uur voor de stomazorg. Dit betekent een beroep op jouw flexibiliteit. Het betreft een combinatie functie en we vragen daarom of je proactief mee wilt denken over de ontwikkeling van deze functie en de positionering ervan in de organisatie. Deze functie bevat de volgende werkzaamheden:

  • Als stomaverpleegkundige begeleidt, informeer en adviseer je de (toekomstige) stomadrager voor en na de operatie over alle aspecten die een stoma met zich meebrengt. Je verzorgt het stoma en begeleidt de patiënt bij het aanleren van de zelfzorg.
  • Als continentieverpleegkundige begeleidt, informeer en adviseer je patiënten met incontinentie en begeleid ze bij het aanleren van zelfkatheterisatie, darmspoelen en zorgt voor goede instructie bij incontinentie (materialen), katheterproblemen en biedt ondersteuning bij het bekkenbodemcentrum.
  • Je stelt protocollen op, bewaakt deze en levert een bijdrage aan bij- en nascholingsactiviteiten.

Heb je een specialisatie alleen op het gebied van continentie óf stoma? Ook dan nodigen we je uit om te reageren op deze vacature.  We vragen wel een bereidheid om aanvullende scholingen te volgen zodat je inzetbaar bent voor beide specialismen.

Dit vragen we

  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, kan keuzes maken en goed je grenzen aangeven;
  • Je beschikt over een diploma MBO-verpleegkunde, HBO-V of Verpleegkundige A;
  • Je staat geregistreerd als verpleegkundige in het BIG-register;
  • Je beschikt over ten minste 1 aanvullende opleiding op één van de vakgebieden (incontinentie/ stoma) of Urologie Continentie Stoma opleiding of bent bereid om een aanvullende opleiding te volgen;
  • Je hebt een positieve instelling, geduld en inlevingsvermogen;
  • Je hebt kennis over het werken in de intra- en extramurale zorg met bijbehorende aspecten;
  • Je beschikt over didactische kennis en vaardigheden.

 
Dit krijg je ervoor terug

Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar [met uitzicht op een vast contract] onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 50: minimaal € 2.526,- en maximaal € 3774,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit worden je collega’s

Je gaat werken met een 5-tal gespecialiseerde verpleegkundigen waarin eenieder een specialisme heeft met betrekking op wond-, decubitus-, stoma- of continentiezorg.

Een enthousiast en professioneel team wat energie krijgt van contact met mensen.

Het team ziet uit naar jou als collega om de werkzaamheden te verdelen, de zorg te continueren en waar mogelijk te verbeteren.

Je werk samen met GE-chirurgen, urologen, verpleegkundig specialisten, physician assistant, verpleegkundigen en andere specialisten binnen het Adrz.

En dit is je werkgever

De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

 Meer informatie

Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Alex Havermans (teamleider) Alex is te bereiken via het telefoonnummer 06-20333901.