Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO

Overig


Branche:

Handel, Groothandel

Maritiem, Off-shore

Transport, Opslag, Distributie 

Overig


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel

Automatisering, Internet

Techniek

Overig


Dienstverband:

Vast

Tijdelijk: uitzicht op vast

Overig


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Kloosterboer

Finlandweg 10

4455 TE Nieuwdorp

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Marloes Schouten

0118-486200www.kloosterboer.com

Vacaturenummer:

V202101130027

Solliciteer

Onderhoudsmonteur / Maintenance mechanic

Kloosterboer - Vlissingen

Einddatum: zondag 14 maart 2021

Samenwerken staat bij ons centraal! Als onderhoudsmonteur houd je samen met het team de regie op (geplande) operationele en tactische onderhoudswerkzaamheden. Je draagt zorg voor de aanname en afhandeling van storingen en monitort dit proces. We hebben te maken met uiteenlopende technische installaties; denk hierbij aan koelingen, elektrische installaties, machines, blendinstallaties en alles wat met gebouwen en terreinen te maken heeft. Je zal als onderhoudsmonteur daarom ook breed inzetbaar zijn. Je ziet het als een uitdaging om er elke dag weer voor te zorgen dat alle technische installaties binnen onze organisatie goed onderhouden zijn en draaien. Maar het draait om meer dan alleen het onderhoud! Als onderhoudsmonteur ben je een spil tussen de onderhoudsactiviteiten en de processen in de operatie. Dit alles dient naadloos op elkaar aan te sluiten.

Zie jij als onderhoudsmonteur de volgende werkzaamheden als een uitdaging?  

 • Bewaken van onderhoudswerkzaamheden conform de gemaakte afspraken en indien nodig vereiste acties uitzetten of zelf ondernemen;
 • Zelfstandig uitvoeren van kleine onderhoudswerkzaamheden;
 • Administratieve verwerking in het beheer- en onderhoudsprogramma (zoals het aannemen en afmelden van werkzaamheden);
 • Opstellen en bewaken van werkvergunningen;
 • Inschakelen, coördineren en toetsen van opdrachtnemers;
 • Aan- en afmelden van leveranciers en de tussentijdse begeleiding.

 

We streven continu naar verbetering. Vanuit jouw ervaring verwachten we daarom van je dat je mee wilt denken in wat de beste technische oplossingen en processen zijn, waarbij je rekening houdt met kosten, prestaties en eventuele risico’s.

Beschik jij als onderhoudsmonteur over? 

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau en enkele jaren werkervaring binnen een technische (elektrotechnische) functie;
 • Aantoonbare ervaring in het werken met beheer- en onderhoudspakketten (zoals Ultimo);
 • Sterk in het kunnen omgaan met digitale middelen en Excel;  
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Goede communicatieve vaardigheden, het vermogen om snel te schakelen en een proactieve instelling;
 • De wil om samen met het team de beste resultaten neer te zetten;
 • De kracht om in processen te denken en een zelfstandige werkhouding.

  
In deze functie werk je in een dagdienst (40 uur per week). Onderhoud wordt gepland, maar een storing komt onverwachts. Daarom worden er binnen het team zowel tijdens als buiten kantoortijden storingsdiensten gedraaid.   

Wat biedt Kloosterboer jou?
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving in de haven van Vlissingen. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze medewerkers het verschil maken is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 28 vakantiedagen, een pensioenvoorziening en een premievrije WIA-verzekering. Binnen Kloosterboer heerst een betrokken sfeer en staat samenwerken centraal. Onze medewerkers zetten van nature net even een stapje meer, hebben een no-nonsense mentaliteit en tonen daadkracht.  

Wie zijn wij? 
Kloosterboer is een financieel sterk en onafhankelijk familiebedrijf, met haar oorsprong in 1925. Meer dan drie miljoen kubieke meter aan koel- en vriescapaciteit maakt Kloosterboer toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten) in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, forwarding, douaneafhandeling en het ontwikkelen van innovatieve supply chain oplossingen. Kloosterboer heeft meer dan 850 medewerkers in dienst en heeft vestigingen in Harlingen, IJmuiden, Lelystad, Rotterdam, Velsen, Vlissingen, Bjuv (Zweden), Bremerhaven (Duitsland), Harnes (Frankrijk), Bayside (Canada), Dutch Harbor (Alaska) en Zuid-Afrika. 

Interesse?
Solliciteer met je cv en een korte motivatie via onderstaande solliciteer-button. Nog niet overtuigd of heb je nog vragen? Bel gerust met Marloes Schouten, via telefoonnummer 06-15397985.