Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Docent - Voortgezet Onderwijs

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Mondia Scholengroep

Weyevlietplein 7-13

4385CH Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 69

4380AB Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Marco De Veen

0118-479400www.mondiascholengroep.nl

Vacaturenummer:

V202101140007

Solliciteer

Ondersteuningscoördinator

Mondia Scholengroep - Middelburg

Einddatum: zondag 07 februari 2021

De Mondia Scholengroep is voor de locatie Nehalennia SSG Kruisweg op zoek naar een:

Ondersteuningscoördinator
0,8 fte


De werkzaamheden vinden plaats op Nehalennia locatie Kruisweg, één van de scholen van de Stichting voor Openbaar Voortgezet Onderwijs op Walcheren (De Mondia Scholengroep). De Mondia Scholengroep bestaat uit twee scholen voor openbaar voortgezet onderwijs. De scholen zijn Nehalennia SSG te Middelburg en het Scheldemond College te Vlissingen. Op alle locaties van de Mondia Scholengroep is een ondersteuningscoördinator werkzaam.

Als ondersteuningscoördinator stuur je, in samenwerking met de schoolleiding, de leerlingenondersteuning aan en ben je hét aanspreekpunt voor interne en externe personen én hulpverleningsorganisaties die een taak hebben in de begeleiding van leerlingen met specifieke hulpvragen. Jouw werkzaamheden kunnen grofweg verdeeld worden over drie hoofdtaken, namelijk:

  • het uitvoeren van de coördinatie van de ondersteuning op school in procedurele en inhoudelijke zin;
  • het leveren van een adviserende bijdrage aan de onderwijskundige ontwikkeling in het algemeen en de leerlingen ondersteuning in het bijzonder;
  • het verlenen van diverse ondersteunende en organisatorische activiteiten zoals het beheren van de orthotheek, het regelen van (remediale) hulpverlening, het verzorgen van coachingstrajecten aan individuele leerlingen, etc.

Daarnaast ben je onder andere de vertegenwoordiger van de school in het Samenwerkingsverband Walcheren. Verder kun je als ondersteuningscoördinator ook een lesgevende taak toebedeeld krijgen, hierdoor gaan we in principe uit van een benoeming als docent.

Voor meer functie inhoudelijke informatie verwijzen wij naar de functiebeschrijving ‘ondersteuningscoördinator Mondia Scholengroep’, op verzoek kan de functiebeschrijving toegezonden worden.

De vacature ontstaat per 1 juni 2021 en wordt zowel intern als extern uitgezet. Voor externe kandidaten geldt dat er een tijdelijk contract geboden kan worden met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren.

 

Wat wij vragen

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding SPH en/of master SEN;
  • Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het voorgezet onderwijs of de bereidheid deze te behalen;
  • Je hebt goede organisatorische vaardigheden en kunt goed coördineren en delegeren;
  • Je kunt zowel schriftelijk als mondeling uitstekend communiceren;
  • Je bent (organisatie)sensitief en stressbestendig;
  • Je beschikt over kennis van de ‘sociale kaart’ van Middelburg en omstreken.

 

Wat wij bieden

De functie wordt conform de functie ondersteuningscoördinator Mondia Scholengroep gewaardeerd op schaal LB/LC (doorgroeifunctie). Inschaling is afhankelijk van aantoonbare ervaring en laatst verdiende loon.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Voortgezet Onderwijs. Aanvullend heeft de Mondia Scholengroep een breed scala aan aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Als organisatie proberen we o.a. voldoende stil te staan bij maatwerk om een goede en gezonde balans tussen  werk en privé mogelijk te kunnen maken.

 

Over Nehalennia SSG

Nehalennia Stedelijke Scholengemeenschap (SSG) is een grote, openbare scholengemeenschap in Middelburg met locaties aan de Breeweg (VWO-HAVO) en aan de Kruisweg (MAVO-VMBO).

Nehalennia staat voor ondernemend en uitdagend onderwijs. Je leert van elkaar én met elkaar. We dagen leerlingen uit om zichzelf steeds te verbeteren. Bij Nehalennia halen we eruit wat erin zit, op een manier en op een niveau die het beste bij de leerling past. Op Nehalennia leer je in een moderne omgeving die aansluit op de samenleving. Zelfstandig kunnen leren en werken hoort daarbij.


Overige informatie

Sollicitatiegesprekken zullen hoogstwaarschijnlijk ingepland worden op maandag 22 en/of dinsdag 23 februari in de middag. Bij gelijke geschiktheid gaat voorkeur uit naar interne kandidaten. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

 

Contact

Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer L. Debbaut, locatiedirecteur Nehalennia Kruisweg (tel. 0118-655755). 

Meer informatie over arbeidsvoorwaarden, de Mondia Scholengroep e.d. is te verkrijgen bij de personeelsfunctionaris, dhr. M.T. de Veen. (tel. 0118-479400). 

Sollicitatiebrieven dienen vergezeld te gaan van een Curriculum Vitae en gericht te worden aan de directeur-bestuurder, dhr. A.A.A. Hagt. Je kunt jouw brief versturen via onderstaande solliciteer-button.

Wij zien jouw sollicitatie graag uiterlijk zondag 7 februari 2021 tegemoet.