Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202101140009

Solliciteer

Service monteur

De Pooter - 4338PL, Middelburg

Einddatum: maandag 15 maart 2021

Jij vindt het leuk als je aan het begin van de dag niet weet wat je de gehele dag gaat doen en waar je naar toe moet. Dan ben ik op zoek naar jou!

Hoe ziet je dag er uit?

Je dag begint op de locatie in Middelburg, na een bakje koffie ga je aan de slag met het in gebruik stellen van machines. Dit houdt in dat je ze laat proefdraaien en gaat testen. Als dit allemaal goed is gegaan ga je verder met het bouwen van machines, dit doe je zelfstandig, soms gebruik je hierbij tekeningen, schetsen of foto's maar soms doe je dit ook zonder. Na de lunch word je gebeld door de klant, ze hebben problemen met 1 van de machines en de monteurs die het eerste lijns onderhoud uitvoeren komen er niet aan uit. Je pakt de bedrijfsbus en vertrekt naar de klant, na wat reparaties kunnen ze de machine weer in gebruik nemen en instrueer je de klant verder. Omdat je morgen vroeg ook weer naar de klant moet neem je de bedrijfsbus gelijk mee naar huis zodat je morgen direct door kan rijden.

De ideale kandidaat:

Jij hebt ervaring in een functie als monteur binnen een landbouwmechanisch bedrijf, spreekt naast Nederlands ook Engels en Duits en hebt een BE rijbewijs.

Heb je dit niet? Geen probleem iemand met een technische achtergrond die graag wil leren en een goede motivatie heeft, komt zeker ook in aanmerking voor deze leuke functie! Daarnaast in Engels wel belangrijk omdat de klanten ook in Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk zitten.

Wat krijg je?
Ik bied jou een fulltime functie in de dagdienst. De werktijden zijn van half 8 tot half 5 maar het kan natuurlijk voorkomen dat je de storing nog niet hebt opgelost en dat je langer aan het werk bent. Wanneer je op locatie moet werken pak je de bedrijfsbus.

Heb je interesse? Dan zie ik je sollicitatie graag tegemoet. Heb je nog vragen? Bel of whatsapp mij op +31615366833 of mail naar vera@depooter.nl

Waar we jou voorheen uit zouden nodigen voor een persoonlijke kennismaking op 1 van onze kantoren, zijn we vanwege COVID-19 genoodzaakt om dit anders aan te pakken. Maar niet getreurd! Want wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een andere vacature, word je uitgenodigd voor een digitale kennismaking via Whatsapp video bellen, Zoom of Skype. Wanneer dit positief is stellen we jouw cv voor bij onze opdrachtgever. Ook daar zal het eerste sollicitatiegesprek in de meeste gevallen digitaal zijn.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een wereldspeler in het ontwikkelen en bouwen van machines die gebruikt worden voor het beheer van sloot-, beplanting- en bermonderhoud. Bij onze opdrachtgever werken ervaren vakmensen met passie voor techniek. Mensen die machines bouwen die door en door betrouwbaar zijn en voldoen aan de hoogste eisen. Naast standaardoplossingen ontwikkelt en bouwt men ook machines op maat conform eisen en wensen van een opdrachtgever.