Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Overheid, Non-profit 


Functiesoort:

Administratief, Secretarieel


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

WalcherenContactgegevens

Adres:

Gemeente Vlissingen

Paul Krugerstraat 1

4382 MA Vlissingen

Nederland


Postadres:

Postbus 3000

4380 GV Vlissingen

Nederland


Contactpersoon:

P & O Afdeling

0118 - 48 70 00www.vlissingen.nl

Vacaturenummer:

V202101140016

Solliciteer

Administratief medewerker Wmo en Jeugd

Gemeente Vlissingen - Gemeente Vlissingen

Einddatum: zondag 24 januari 2021

 

Jij zorgt er voor dat in het team Wmo en jeugd alles op en top geregeld is en soepel verloopt. Je collega’s weten precies wat ze aan je hebben en schakelen je regelmatig in voor ondersteuning. Wat moeten we zonder jou?

 Dit ga je doen

Als administratief medewerker ben je aanwezig bij verschillende overleggen en maakt daar duidelijke verslagen van. Zo weet iedereen wat er speelt en welke actiepunten er zijn. Er komt van alles binnen bij het team. Van rapporten en beschikkingen tot aanvragen en plannen. Jouw snelle schakelkunsten komen dus goed van pas. Je weet het allemaal verder uit te werken en zorgt ervoor dat het uiteindelijk bij de juiste personen terechtkomt. Inwoners en zorgleveranciers horen daar ook bij.

Om je doel te bereiken, zoek je actief de samenwerking op met je collega’s. Verder voel jij je thuis in de digitale wereld: om gegevens te verwerken in het systeem, maar ook om alle berichten in het vizier te houden. Daarnaast ben je ook nog eens een rekenwonder. Wanneer het nodig is, voer je verschillende berekeningen uit en je houdt de kantoorvoorraden in de gaten. Niemand zal met jou in de buurt iets te kort komen.

Dit neem je mee

  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding, bij voorkeur in een administratieve richting.
  • Je hebt affiniteit met het vakgebied Wmo en/of Jeugd.
  • Een nauwkeurige, secure en no-nonsens werkhouding.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Als je ervaring hebt met PGB’s (persoonsgebonden budgetten) verdient dat een dikke plus..


Dit bieden wij

  • Een salaris van maximaal € 3.176 bruto per maand, bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 7, salaristabel per 1 januari 2021). Je krijgt een tijdelijk dienstverband voor één jaar van 36 uur per week.
  • Je bouwt een individueel keuzebudget op van 17,05%. Dit kun je inzetten voor extra salaris, meer vrije tijd of een fiets.
  • Je werktijden deel je zelf in met veel flexibiliteit, want een 9 tot 5-baan hoeft niet voor iedereen te werken. En voor je persoonlijke ontwikkeling doe je zelf voorstellen. Hiervoor stellen we jaarlijks budget beschikbaar.
  • Een reiskostenvergoeding hoort ook bij de voorwaarden. Wel werken we op dit moment voornamelijk thuis in verband met de coronamaatregelen. 


Solliciteer

Geef je carrière een Vlissings karakter en solliciteer vóór 25 januari 2021 via onderstaande knop. Wil je graag meer weten over deze functie, dan kun je contact opnemen met Carla van Engelen, teamleider Wmo en Jeugd (telefoonnummer 0118-487408).

Planning

De gesprekken staan gepland op woensdagochtend 27 januari en donderdagochtend 28 januari 2021. Handig om rekening mee te houden in je agenda.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.