Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202101140018

Solliciteer

Maintenance technician

Randstad - RITTHEM

Einddatum: zaterdag 13 februari 2021

Functieomschrijving

Als Maintenance Technician hou jij de nieuwe Oatly fabriek in Vlissingen draaiende. Super belangrijk. Want wereldwijd produceert men in Vlissingen de meeste havermelk. Samen met jouw collega’s in het technische team verricht je onderhoud en reparaties aan alle machines en apparatuur.

wat bieden wij jou
  • Naar leeftijd en ervaring € 2400,- /€ 3400,-
  • Gelijk een vast dienstverband
  • Maintenance Technician
  • Vlissingen
wie ben jij

Je bent een allround techneut die enthousiast wordt van het vinden van technische oplossingen. Je hebt niet altijd direct het antwoord, het oplossen van de puzzel is juist waar je energie van krijgt! Verder heb je als onze ideale kandidaat:
Een afgeronde technische opleiding, bijvoorbeeld in de richting van elektrotechniek, werktuigbouwkunde of machinist. Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare allround rol. Aantoonbare kennis van en ervaring met mechanische techniek. Uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid.

wat ga je doen

Samen met jouw collega’s in het technische team verricht je onderhoud en reparaties aan alle machines en apparatuur. Van het schoonhouden van de filters tot het repareren van de graanmolens. Jij zorgt dat de havermelk blijft stromen!

  • Het plannen en voorbereiden van het onderhoud volgens het onderhoudsplan
  • Het tijdig bestellen van de benodigde materialen
  • Het oplossen van lopende storingen in bijvoorbeeld de leidingsystemen of onze graancentrifuges
waar ga je werken

Misschien heb je het wel eens in de winkel zien liggen: Oatly. Niet zomaar een drankje maar een lifestyle ! De missie van Oatly is duidelijk: Minder e-missie. Oatly heeft als doel de impact op de planeet terug te dringen en heeft grote ambities! In de zomer van 2019 opende Oatly een gloednieuwe productielocatie in Vlissingen, waar men plantaardige zuivelvervangers produceert op basis van haver. De productielocatie is voorzien van de nieuwste apparatuur. Een hecht, professioneel en dynamisch team staat elke dag klaar om van deze fabriek de nieuwe standaard wereldwijd te maken.

Ben jij die enthousiaste, slimme techneut met veel ervaring , reageer. Jouw sollicitatie gesprek is snel gepland.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!