Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202101140022

Solliciteer

Verpleegkundig Specialist AGZ Cardiologie

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: zaterdag 13 februari 2021

Functie-informatie

Uren: 28-32 uur
Dienstverband: bepaalde tijd (1 jaar) met uitzicht op een contract voor onbepaald tijd
Sluitingsdatum vacature: 26 januari 2021

Als Verpleegkundig Specialist Cardiologie lever je een bijdrage aan de continuïteit en kwaliteit van de geneeskundige zorgverlening door middel van het verrichten van medische taken onder supervisie van de Medisch Specialist. Deze taken omvatten het onderzoeken, het stellen van diagnose, behandelen en begeleiden van patiënten met veelvoorkomende aandoeningen binnen de Cardiologie. Daarnaast geef je onderwijs, lever je een bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek en ben je (mede)organisator van de medische zorgketen voor patiënten ter bevordering van kwaliteit en continuïteit van zorg.

Als Verpleegkundig Specialist werk je voornamelijk in de kliniek en op de eerste hart hulp. Je hebt een ondersteunende, adviserende en begeleidende rol naar cliënten. Je voert gedelegeerd en geprotocolleerd medisch onderzoek en behandelingen uit. Daarnaast bied je ondersteuning en begeleiding bij de uitvoering van medisch-technische handelingen en vervul je een regisserende, sturende en coördinerende rol naar de werkuitvoering door de verpleging en verzorging.

Dit vragen we
- een afgeronde opleiding als Verpleegkundig Specialist en BIG registratie;
- een aanvullende opleiding met IC/CCU is gewenst;
- aantoonbare interesse in het specialisme cardiologie, ervaring binnen het vakgebied is een pré;
- een goed analytisch en oordeelsvermogen;
- ondernemend zijn en goed kunnen samenwerken met medisch specialisten en ketenpartners;
- je hebt doorzettingsvermogen en bent flexibel en stressbestendig;
- bevlogenheid voor je werk is een vanzelfsprekendheid.

Dit krijg je ervoor terug
Wij bieden een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 60: minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Ook kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Anne Hartung-Heijboer (Verpleegkundig Specialist), via a.heijboer@adrz.nl of Henri van Kesteren (Cardioloog), via h.vankesteren@adrz.nl.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

De sollicitatiegesprekken worden gepland op 28 januari 2021.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.