Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

Randstad

Goes / Middelburg / Terneuzen

Nederland


Contactpersoon:

Randstad Zeeland

0113-274800www.randstad.nl

Vacaturenummer:

V202101140027

Solliciteer

Verspaner

Randstad - MIDDELBURG

Einddatum: zaterdag 13 februari 2021

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Allround Verspaner voor een mooi en innovatief bedrijf in de machinebouw in Middelburg. Het gaat om een functie voor langere tijd, waarbij je na een uitzendperiode de kans krijgt om in dienst te treden bij onze opdrachtgever.

wat bieden wij jou
 • Salaris €2.200 - € 2.800 bruto per maand
 • Tijdelijk met uitzicht op vast
 • Zelfstandige functie, ruimte voor eigen inbreng
wie ben jij

Je bent technisch geïnteresseerd en je kunt goed overzicht houden. Daarnaast bewaak je je eigen tijdsplanning. Je werkt nauwkeurig en staat open voor feedback. Je vindt het leuk om intensief met collega’s samen te werken en kunt ook goed zelfstandig werken. Daarnaast heb je een hoog kwaliteitsbewustzijn en spreekt “afspraak is afspraak” voor jou vanzelf. Verder ben je communicatiefvaardig en in staat om zowel intern als extern op een prettige en samenwerkingsgerichte wijze doelen te behalen. Voor deze functie beschik je over:

 • MTS werktuigbouwkunde
 • Ervaring met draai-, frees- en boormachines zowel conventioneel als CNC
 • Ervaring met het lezen van technische tekeningen
wat ga je doen

Je gaat zelfstandig diverse RVS en kunststof onderdelen volgens werktekening maken met behulp van diverse verspanende machines, zowel CNC bestuurde als conventionele draai-, frees- en boormachines. Daarnaast is de controle van de vervaardigde onderdelen een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

waar ga je werken

Onze opdrachtgever is een innovatieve partner binnen de machinebouw voor de verpakkingsindustrie. Het product assortiment bestaat uit conveyor systemen en palletiseer machines. De producten zijn voornamelijk terug te vinden in de voedingsmiddelen industrie. Klanten zijn bijvoorbeeld systeem samenstellers, die
gehele productielijnen leveren en ook grote industriële productiebedrijven van voedingsmiddelen. Vanuit het bedrijf in Middelburg worden transportbanden, palletiseer machines en andere product handling systemen ontworpen en vervaardigd, die vervolgens wereldwijd worden ingezet. Er werken circa 25 mensen bij onze opdrachtgever. Kenmerken die onze opdrachtgever typeren zijn:

 • Betrouwbaar
 • Professioneel
 • Enthousiast
 • Klantgericht
 • Innovatief

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, stuur dan snel je cv en motivatie naar ons. We nemen dan z.s.m. contact met je op om de verdere procedure met je door te spreken!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!