Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202101140028

Solliciteer

BBL leerling Verpleegkundige

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: donderdag 28 januari 2021

Uren: 32-36 uur
Dienstverband: bepaalde tijd (duur van de opleiding, 2 jaar)
Sluitingsdatum vacature: 28 januari 2021

 

Ben jij Verzorgende IG of volg je de 4 jarige BOL opleiding en wil jij al werkend een mooi diploma behalen voor Verpleegkundige? Solliciteer dan naar de tweejarige BBL-opleiding bij het Adrz! BBL betekent beroepsbegeleidende leerweg: gedurende twee jaar combineer jij leren en werken. In een BBL traject ben je vanaf aanvang van de opleiding in dienst van het Adrz.

Functie-informatie
Het beroep van verpleegkundige is veelzijdig en vergt een behoorlijke professionaliteit. Je werkt zelfstandig en hebt de verantwoordelijkheid voor de verpleging, verzorging en begeleiding van de patiënt in verschillende settings. Je stelt verpleegkundige diagnoses en maakt activiteitenplannen die je zelf uitvoert. Het directe contact met de patiënt is het belangrijkste deel van je werk.

Hoe ziet het opleidingstraject er uit?
Ben je verzorgende IG dan ga je één dag per week naar school en de andere dagen werk je in het ziekenhuis. Ben je nu BOL student verpleegkunde en stap je over naar het BBL traject dan ga je op dinsdag naar school, de andere dagen werk je in het ziekenhuis.

Welke begeleiding mag je verwachten?
Wij streven naar een veilig leer-en werkklimaat, waar voldoende gelegenheid is om te leren en te ontwikkelen. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning bij het leren & werken vanuit Scalda en Adrz. Op de verpleegafdelingen in het ziekenhuis word je begeleid door werkbegeleiders en praktijkopleiders. De werkbegeleiders begeleiden je bij je dagelijkse werk- en leerproces. De praktijkopleider begeleidt en bewaakt het totale leerproces.

Dit vragen we
Je hebt een mbo-diploma (niveau 3) behaald en minimaal 2 jaar werkervaring als VZ ig of een overgangsbewijs naar het 3e of 4e leerjaar van de verpleegkunde opleiding niveau 4. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, zodat je als toekomstig verpleegkundige voor de patiënt een belangenbehartiger kunt zijn. Een dienstverband van 32-36u per week inclusief 1 dag school gedurende de duur van de opleiding. De sollicitatieprocedure omvat een gesprek en een meeloop dag. Deze meeloop dag zal van te voren gepland worden.

Dit krijg je ervoor terug
Gedurende de opleiding krijg je een leerarbeidsovereenkomst en verdien je het salaris van een leerling verpleegkundige volgens de CAO ziekenhuizen. De kosten van het studie- en boekengeld worden vergoed door het Adrz.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Het Adrz vergoedt de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veel gebruikerstarief. Je kunt gebruik maken van de Mijn Keuze-regeling van het Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ. Tot slot kun je je aansluiten bij onze personeelsvereniging en/of Jong Adrz.

Dit wordt je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Interesse?
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Judith Goulooze, meewerkend teamleider (06-14300623) of Sylvia Maas, meewerkend teamleider (06-82955034).

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.