Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Management, Directie

Uitvoerend, Productie

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202101140031

Solliciteer

Adviseur Kwaliteit & Veiligheid

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: donderdag 28 januari 2021

Functie omschrijving

Uren: 32 – 36 uur
Dienstverband: tijdelijk (1 jaar) met uitzicht op vast
Sluitingsdatum vacature: 28 januari 2021

Als Adviseur Kwaliteit en Veiligheid adviseer en ondersteun je de afdelingen binnen één van de sectoren. Dit doe je door het management te adviseren en ondersteunen ten aanzien van beleidsontwikkeling en -uitvoering op het gebied van kwaliteit en veiligheid binnen het zorgbeleid, zorginnovaties en het algemene beleid voor de organisatie. Daarnaast signaleer en rapporteer je verbeterpunten en bied je ondersteuning aan de lijnorganisatie om het beleid ten aanzien van kwaliteit en veiligheid te borgen. Je geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies vanuit je expertise en kennis.

Als adviseur heb je ook één of meerdere aandachtsgebieden of onderwerpen waarover je de (coördinerende) verantwoordelijkheid draagt.

Waar ben je onder andere mee bezig? Het organiseren van spiegelgesprekken, veiligheidsdialogen, het management ondersteunen bij continu verbeteren en het verrichten van (speed)audits.

Je werkt samen met collega adviseurs en valt onder het Hoofd Afdeling Kwaliteit en Veiligheid. Als adviseur verricht je zelfstandig werkzaamheden binnen de vastgestelde beleidskaders, waarbij je in de uitvoering de taken en prioriteiten zelf bepaalt. 

Dit vragen we
- staat voor de waarden van Adrz (gastvrij en betrouwbaar) en deze uitdraagt;
-
beschikt over een relevante opleiding op academisch niveau (zoals Beleid & Gezondheidszorg
   Organisatiewetenschappen) of een vergelijkbaar niveau heeft verkregen door opleiding en werkervaring;
- affiniteit heeft met kwaliteitszorg;
- kennis heeft van het primaire zorgproces;
- over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden beschikt in verband met uiteenlopende contacten
   zowel intern als extern en het geven van uitleg, voorlichting en advies;
- over goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid beschikt in verband met het opstellen van verslagen,
   rapporten, brieven en beleidsnotities;
- beschikt over een sterk analytisch vermogen;
-
sensitief handelt in de omgang en contact met een diversiteit aan medewerkers met
   verschillende achtergronden en verantwoordelijkheden;
- flexibel is qua inzet in verband met piekdrukte en werkzaamheden in de randen van de werkdag;
- zelfstandig, proactief en ambitieus is.

Dit krijg je ervoor terug
Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring conform FWG schaal 60 (minimaal € 3.322,- en maximaal € 4.798- op basis van een fulltime dienstverband). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.                                                                 

Tot slot bieden we volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een opleiding. Zo volgen alle adviseurs een training adviesvaardigheden en kun je je Lean Black Belt halen.

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Alex Dirks, Hoofd afdeling Kwaliteit en Veiligheid, via telefoonnummer06-48518825.

Solliciteren
Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.

Een assessment kan onderdeel van de selectieprocedure uitmaken.

Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.