Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Klantenservice, Callcenter, Receptie

Medisch, Zorg

Overig


Dienstverband:

Tijdelijk: uitzicht op vast


Uren:

Tot 16 uur

16 tot 24 uurContactgegevens

Bezoekadres:

's Heeren Loo

Segeerssingel 6

4337 LG Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Naomi Gelderland

0118-434500www.sheerenloo.nl

Vacaturenummer:

V202101140064

Solliciteer

Gastheer - Gastvrouw

's Heeren Loo - - - 4341AL Arnemuiden

Einddatum: zondag 31 januari 2021

"Kan jij mij helpen bij de dagelijkse zorg, zonder de regie over te nemen? Kan jij mij ondersteunen in mijn zelfstandigheid? Zodat ik mij kan thuis voelen in een gezellige woonomgeving."

Waar ga je werken?
's Heeren Loo helpt mensen met een verstandelijke beperking en/of andere beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Dat doen we samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. Zo zorgen we samen voor een goed leven voor mensen met een beperking.

Jij gaat werken op een woning in Arnemuiden waar zes volwassen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking wonen. Je komt te werken in een warm en betrokken team dat de behoefte van de cliënt nooit uit het oog verliest.

Wie ga je helpen?
Ben jij iemand die voor iedereen klaar staat? Weet jij de boel draaiende te houden in woningen met cliënten met een verstandelijke beperking? Dan ben jij de gastheer/-vrouw voor deze woning!

Op deze locatie wonen twee mannen en vier vrouwen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking in de leeftijd van 24 tot 73 jaar. Daarnaast is er sprake van moeilijk verstaanbaar gedrag bij een van de cliënten. De bewoners worden dagelijks ondersteund tijdens de ADL en bij het omgaan van hun emoties en het vullen van hun (vrije) tijd.

Hoe ga je helpen?
Je brengt veel tijd door met de cliënten. Je weet wat er speelt in en rondom de woning. Als gastheer/-vrouw ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor een fijne en prettige woonomgeving voor de cliënten. Je helpt en ondersteunt bij verzorgende taken zoals de cliënten in de ochtend gereed maken om naar de dagbesteding te gaan. En ook voer je huishoudelijke taken uit zoals koken.

De cliënten gaan normaal gesproken doordeweeks naar het dagcentrum. In deze tijd van corona worden de dagbestedingsactiviteiten nu op de woning georganiseerd door de begeleiders van het dagcentrum. In het weekend is er geen dagbesteding, maar worden er andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld een wandeling maken. Een deel van de cliënten maakt hiervoor gebruik van een rolstoel.

Dit bieden wij
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Uren: ca. 15 uur.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1733,-, en maximaal € 2495,- (FWG 25) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
Dit ben jij
Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 2 Helpende Zorg en Welzijn. Daarnaast:
 • Heb je bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Kun je goed in teamverband maar ook zelfstandig werken;
 • Ben je zorgvuldig, respectvol en betrokken;
 • Heb je humor en houd je van gezelligheid;
Wil je meer informatie?
Wil je weten hoe 's Heeren Loo is als werkgever? Kijk dan hier.

Wil je meer informatie over de vacature neem dan contact op met Jos de Bruijn (Manager Zorg) tel.: 06 82 53 13 25. Of bel / stuur een Whatsapp-bericht aan Linsey Waebeke (Medewerker Recruitment) op tel.: 06 82 87 98 03.

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk via de telefoon of beeldbellen.