Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202101140067

Solliciteer

(aankomend) Meewerkend voorman elektro

De Pooter - 4571RX, Axel

Einddatum: maandag 15 maart 2021

Elektro-installaties in de industrie zetten jou niet onder spanning. Jij houdt het hoofd koel en weet je team aan te sturen en te ondersteunen.

Wat doe je als (aankomend) Meewerkend voorman elektro?
Met een team werk je aan projecten op het vlak van elektrotechniek in de industrie. Als meewerkend voorman zorg jij voor de taakverdeling en hou je in de gaten of iedereen efficiënt werkt. Is iemand langer dan verwacht bezig met bepaalde werkzaamheden? Dan onderzoek jij of er hulp nodig is, of dat er nood is aan andere tools.

Je bent de kartrekker van het team, en deinst er niet voor terug om ook zelf de handen uit de mouwen te steken.

Wat kun je?
Enthousiast geworden? Dat snap ik! Vanwege de aard van de functie zijn er een aantal eisen waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen:
  • Afgeronde MBO opleiding in elektrotechniek
  • Geldig NEN3140 en VCA VOL certificaat
  • Minimaal 5 jaar ervaring als elektromonteur in de industrie
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van rijbewijs B
Qua persoonlijkheid zoek ik iemand die beschikt over leidinggevende capaciteiten,verantwoordelijkheid neemt en flexibel is (overwerken komt geregeld voor).

Heb je nog geen leidinggevende ervaring, maar heb je wel de ambitie om hier op korte termijn naartoe door te groeien? Ook dan kom ik graag met je in contact.

Wat krijg je?
Je komt te werken in een menselijk bedrijf, waarin de leidinggevenden klaar staan voor hun team. Om te zorgen dat jij prettig kunt werken, worden projecten zo goed mogelijk voorbereid en heb jij beschikking over voldoende en goed gereedschap. Heb je ideeën over hoe iets beter kan? Je krijgt te ruimte om deze te delen.

Heb je interesse? Solliciteer dan snel!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via +31 88 1348365 of daphne@depooter.nl.

Onder normale omstandigheden zou ik je uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor, of op een andere locatie bij jou in de buurt. Jouw sollicitatieprocedure loopt zeker door, alleen zal deze er, vanwege COVID-19, iets anders uitzien. Wanneer jouw profiel aansluit bij deze of een andere vacature, word je uitgenodigd voor een digitale kennismaking via Whatsapp video bellen, Zoom of Skype. Wanneer dit positief is stel ik je voor bij onze opdrachtgever. Ook daar zal het eerste sollicitatiegesprek in de meeste gevallen digitaal zijn.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een dienstverlener op het vlak van elektrotechniek in de industrie. Zijn zijn voornamelijk actief bij industriële organisaties in Zeeland en Vlaanderen.