Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Terug naar overzicht Solliciteer

Criteria

Categorie:

Management, Directie

Consultancy, Advies

Commercieel, Verkoop


Branche:

ICT, Telecom

Zakelijke dienstverlening

Toerisme, Recreatie, Horeca


Regio:

Walcheren


Opleidingsniveau:

WO

HBO


Ervaringsniveau:

Ervaren


Dienstverband:

Tijdelijk

Vast


Uren:

meer dan 32 uur


Contactgegevens

Bezoekadres:

Maxxton

Kousteensedijk 5

4331 JE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Ramon van Loon

0118-671010www.maxxton.com

Vacaturenummer:

V20190402005

Sales Manager

Maxxton - Maxxton, Kousteensedijk 5, 4331 JE Middelburg

Einddatum: zondag 25 augustus 2019


Ben jij een commercieel talent die resultaatgericht weet te combineren met het stellen van lange termijn doelen? Een ambitieuze sales die zich echt verdiept in de IT-uitdagingen waar bedrijven in de recreatiebranche voor staan en daar met Maxxton collega’s de juiste oplossingen en producten voor aandraagt? Iemand die makkelijk contact maakt met klanten, vertrouwen uitstraalt en het maximale uit een lange sales cycle weet te halen? Dan is dit je kans!

Sales Manager

 

Als Sales Manager vanuit ons mooie hoofdkantoor in het centrum van Middelburg word je vooruitgeschoven als commercieel zwaargewicht die in staat is om onze complexe IT oplossingen te verkopen aan (middel)grote organisaties in de internationale verblijfsrecreatie branche. Een gesprekspartner binnen de range van operationeel managers, IT eindverantwoordelijken en directieleden. Daarbij ben je onderdeel van én de sparringpartner voor het management (CEO, COO, CTO, CFO) om de commerciële strategie aan te scherpen en tot een succes te maken.

Ambitie van Maxxton
Maxxton is wereldwijd toonaangevend in software-oplossingen voor de verblijfsrecreatiebranche. Dit wordt gerealiseerd met een integraal ERP-systeem dat veel verder gaat dan de gebruikelijke softwaresystemen. Grote en groeiende bedrijven in de verblijfsrecreatiebranche zetten met ons systeem grote stappen vooruit. Nadat wij marktleider zijn geworden in Nederland, groeien wij nu door op de Europese en Amerikaanse markt. Onze ambitie is groot. Daarom werken wij met enthousiaste professionals die altijd voor het beste gaan en dezelfde focus hebben: het voortdurend versterken van ons product.

Onze visie luidt ‘A global ERP supplier in the hospitality industry’. Wij geven daarom prioriteit aan het voortdurend ontwikkelen van onze software en onze medewerkers. Dat doen wij vanuit onze internationale vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), India, Groot-Brittannië en Verenigde Staten.

Wil jij meegroeien met Maxxton doordat jij als Sales die kansen weet te creëren en verzilveren?

Onze nieuwe Sales collega bij Maxxton:

  • Afgeronde Bachelor of Master
  • Sales-minded persoon die vertrouwen uitstraalt en makkelijk contact maakt
  • Ervaring met lange sales cycles
  • Ervaring met solution selling in de IT-branche
  • Bekend met de recreatiebranche (vakantieparken, vacation rental, touroperators) en de bijbehorende kansen en uitdagingen
  • Bereid zijn om regelmatig te reizen binnen de EU en sporadisch buiten de EU
  • De vaardigheid om complexe zaken in simpele woorden en logisch uit te leggen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je leest het al, het is een combinatie van commercieel uitvoerende maar ook sturende en adviserende aspecten die bij het totale pakket van een Sales Manager bij Maxxton horen.

Werken bij Maxxton
Wij hebben een sterke focus op het optimaliseren van de recreatieprocessen van onze klanten, met slimme oplossingen. Dat leidt tot waardevolle innovaties. Onze klanten erkennen onze expertise, vinden ons oplossingsgericht en zien ons als kennispartner. Wij gaan verder waar anderen gestopt zijn en maken daarom een mooie groei door.

Als internationale organisatie hebben wij onszelf de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Vooral door elkaar aan te moedigen en ambitieus te zijn. Door optimistisch te blijven, om te kunnen gaan met tegenslagen en de wil te hebben om goed werk af te leveren. Door het avontuur aan te gaan om samen te groeien. Dat geeft ons energie.

Op die manier komen wij als team tot aansprekende resultaten. ‘You can do better!’.

Ben jij de versterking in ons Sales Team waar we naar op zoek zijn?
Neem dan contact met ons op en je zou zomaar snel bij ons op kantoor kunnen zijn om te praten over de mogelijkheden. Stuur ons je CV en begeleidende motivatie via onderstaande button.

Voor verdere informatie over deze vacature kun je direct contact opnemen met Ramon van Loon via +31(0)118-671010 of career@maxxton.com.