Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Tijdelijk


Uren:

24 tot 32 uurContactgegevens

Adres:

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ

's-Gravenpolderseweg 114

4462 RA Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 15

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

PO & O ADRZ

088-1254781www.adrz.nl

Vacaturenummer:

V202102160009

Solliciteer

Verpleegkundige Neurologie

Admiraal De Ruyter Ziekenhuis ADRZ - Adrz

Einddatum: woensdag 03 maart 2021

Functie-informatie
Uren: 32 uur
Dienstverband: 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging
Sluitingsdatum vacature: 3 maart 2021

Voor de afdeling Neurologie zoeken wij per direct een flexibele en enthousiaste verpleegkundige. Ben jij bekend en geïnteresseerd in de volgende ziektebeelden en termen: Parkinson, MS, epilepsie, CVA, afasie, hemianopsie en rigiditeit? Kom dan ons jong en dynamisch team, waar voldoende mogelijkheden zijn om jezelf te ontwikkelen.

De taken die de verpleegkundige uitvoert zijn gericht op verpleging, verzorging en begeleiding van patiënten op de verpleegafdeling. Als verpleegkundige ben je het aanspreekpunt voor patiënten en hun contactpersonen, artsen, paramedici en verzorgenden. Daarnaast begeleidt de verpleegkundige leerlingen, stagiaires en cursisten bij het aanleren van vaardigheden.

Dit vragen we

- BIG-geregistreerd is en bij voorkeur beschikt over een diploma niveau 5 (HBO-V);
- bij voorkeur enkele jaren werkervaring heeft in een algemeen ziekenhuis;
- ervaring en affiniteit  heeft met de verpleging van deze patiëntencategorie;
- flexibel inzetbaar is voor alle diensten;
- een bijdrage kan leveren aan het ontwikkelen en implementeren van het afdelingsbeleid.

Dit krijg je ervoor terug

Een aanstelling onder voorwaarden van de CAO Ziekenhuizen. Salariëring conform FWG schaal 45 (minimaal € 2.319,- en maximaal € 3.322,- op basis van een fulltime dienstverband). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt Adrz de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het T-tagtarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van Adrz voor bijvoorbeeld extra reiskostenvergoeding of de aankoop van een fiets. Verder krijg je collectiviteitskorting bij zorgverzekeraar CZ of een werkgeversbijdrage via IZZ.                                                                 

Dit is je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar Adrz voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.

Meer informatie
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Judith Goulooze, meewerkend teamleider afdeling E. Judith is te bereiken via telefoonnummer 06-14300623.

Solliciteren

Door op de knop solliciteren te klikken kun je het online sollicitatieformulier invullen en je sollicitatiebrief en cv uploaden.


Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie

Nieuwe collega’s vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.