Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Leonard Quist

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202102220024

Solliciteer

Assistent Accountant Agro

Schipper Accountants B.V. - Goes

Einddatum: maandag 04 juli 2022

Door onze groeiambitie en ter uitbreiding van ons Agro Team in Goes zijn wij op zoek naar een Assistent Accountant Agro

Cijfers zijn echt jouw ding. Van het verwerken van de administratie van onze MKB klant in het Agrosegment tot het onder begeleiding verzorgen van periodieke rapportages en het samenstellen van jaarrekeningen; geen klus ga jij uit de weg. Jij bent een kandidaat met agrarische ‘feeling’ die gevoel heeft bij wat er leeft een speelt bij onze agro klant! Je beweegt je gemakkelijk in onze praktijk, want naast een goed gevoel voor cijfers, ga je ook voor kwaliteit en ken je de weg in deze wereld vol digitalisering en automatisering. Het leren kennen van nieuwe (boekhoudkundige) computersystemen kost jou geen enkele moeite en dit deel je graag met jouw nieuwe collega’s en onze MKB klanten in de Agrosector.

 

Ben jij de collega die we zoeken?

Een enthousiaste collega met de juiste focus!. De hbo AC/BE-opleiding die je hebt afgerond heeft je een goede basis gegeven om te werken als Assistent Accountant Agro. Jij beschikt over de ambitie en kwaliteiten om de adviseur van de toekomst te worden! Je kunt daarbij niet zonder een goed stel sociale voelsprieten en aardige communicatieve vaardigheden. Een goed gesprek kunnen voeren is voor jou dan ook vanzelfsprekend, waardoor het delen van kennis, het stellen van vragen en het samenwerken met klant en collega jou heel natuurlijk afgaan.

 

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze MKB-klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau.

Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

 

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!
Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Leonard Quist. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Edwin van Tatenhove (06-51399572)

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.