Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

FinanciĆ«le dienstverleningĀ 


Functiesoort:

Financieel, Accounting


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uurContactgegevens

Adres:

Schipper Accountants B.V.

Schermerhornstraat 2

4463 XD Goes

Nederland


Postadres:

Postbus 8

4460 AA Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Leonard Quist

0113-239400www.schipperaccountants.nl

Vacaturenummer:

V202102220025

Solliciteer

(Senior) Fiscalist Agro

Schipper Accountants B.V. - Goes

Einddatum: dinsdag 27 december 2022

Door onze groeiambitie en ter uitbreiding van ons Agro Team in Goes zijn wij op zoek naar een (Senior) Fiscalist Agro

 

Dankzij jou zijn onze agroklanten verzekerd van optimale fiscale advisering. Jij ziet kansen in plaats van bedreigingen, benoemt behoeftes bij klanten waarvan ze zichzelf nog niet bewust waren en met jouw drive en passie weet je de juiste aansluiting te vinden. Jij bent een kandidaat met agrarische ‘feeling’ die gevoel heeft bij wat er leeft een speelt bij onze agro klant!

 

Als (Senior) Fiscalist Agro werk je zelfstandig, maar je doet het niet alleen. Je werkt nauw samen in een team met diverse andere collega’s binnen de Agro praktijk. Daarnaast kun je snel schakelen met de diverse fiscale collega’s die we binnen Schipper rijk zijn levert eenieder een bijdrage aan de beschikbare fiscale vakkennis. Je ben een vraagbaak voor collega’s en helpt de collega’s met minder ervaring zichzelf te ontwikkelen op vakinhoudelijke én communicatieve aspecten, zodat we ook in de toekomst onze dienstverlening kunnen borgen en uitbreiden. Het Agroteam in de regio Zeeland kenmerkt zich als jong, ambitieus en gedreven, waarbij individuele en gezamenlijke groei centraal staat. Verantwoordelijkheid en vertrouwen krijg je, inzet en passie vragen we ervoor terug.

 

Ben jij de collega die we zoeken?

– Jouw kennis heb je opgedaan tijdens een fiscale vooropleiding op universitair niveau (bijvoorbeeld fiscaal recht, fiscale economie of RB master belastingadviseur), maar de kneepjes van het vak heb je geleerd in een vergelijkbare werkomgeving. Tenminste 4 jaar relevante werkervaring binnen het MKB-segment is gewenst.

– Je haalt energie uit het analyseren van fiscale vraagstukken, waarbij je samen met jouw collega’s werkt aan onderscheidende adviezen.

– Je spreekt de taal van de Agro-ondernemer. Je hebt het juiste gevoel en beleving bij deze sector;

– Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de agrarische sector;

– Je dient met verschillende vakdisciplines binnen onze organisatie samen te werken. We zoeken dan ook een teamplayer.

 

Wie zijn wij?

Bij Schipper werken we aan de toekomst: de toekomst van onze klanten, van onze organisatie én die van jou. Dit betekent dat we je alle ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen, we aandacht hebben voor jouw individuele loopbaan en veel waarde hechten aan persoonlijk contact. We zorgen voor een inwerktraject dat aansluit op je behoeftes, nemen je mee op pad en bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die blijk geven van waardering. Zo helpen we je om de beste versie van jezelf te worden. Onze cultuur omschrijven we als laagdrempelig, betrokken en vooruitstrevend. Met ruim 350 collega’s staan we vanuit onze 10 vestigingen elke dag weer klaar om onze MKB-klanten te adviseren op het gebied van accountancy, fiscaliteit, pensioen, personeel en corporate finance. De praktische vraagstukken van vandaag en de strategie voor de toekomst: onze mensen adviseren op ieder niveau.

Werken bij Schipper betekent dan ook een baan met grote diversiteit, tal van kansen en voldoende vrijheid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Word ook de beste versie van jezelf!

 

Is deze rol jou op het lijf geschreven? Schrijf ons!
Druk op ‘Direct solliciteren’ om het sollicitatieformulier in te vullen. We nodigen je uit daarbij je motivatiebrief en cv te uploaden. Heb je vragen over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met HR-adviseur Leonard Quist. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Jan Rutjens (06-54304945)

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.