Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO

HBO

MBO


Branche:

Zakelijke dienstverlening

Financiële dienstverlening 


Functiesoort:

Consultancy, Advies


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Veldsink Advies

Fruitlaan 2

4462 EP Goes

Nederland


Postadres:

Fruitlaan 2

4462 EP Goes

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. Dirk Smulders

040-2635903www.veldsink.nl/over-ons/vacatures/

Vacaturenummer:

V202103010048

Solliciteer

Hypotheekadviseur Terneuzen

Veldsink Advies - Axelsedam 3, Terneuzen

Einddatum: vrijdag 30 april 2021

Wil jij als ervaren hypotheekadviseur werken bij een onafhankelijk lokaal assurantiekantoor waar je de ruimte krijgt om écht op de klantbehoefte in te spelen? De combi tussen een kleinschalige tussenpersoon en een stevige organisatie daarachter die voor zekerheid, ontwikkeling en groei zorgt, dat is wat je zoekt. Wij staan voor ons DNA: ondernemend, relatiegericht, betrokken en integer. Herken jij jezelf hierin? Dan maken wij graag kennis met jou! 

Jouw job!

Als Hypotheekadviseur bij Veldsink – Driekleur in Terneuzen kunnen zowel bestaande als nieuwe klanten bij jou terecht voor een uitgebreid advies. Van starters tot de complexere dossiers: met jouw kennis weet je alles begrijpelijk uiteen te zetten voor de klant. Je werkt zowel met de bestaande portefeuille als met nieuwe klanten. Door middel van commerciële acties, de inzet van je netwerk én het bewerken van de bestaande portefeuille, ben je in staat om je agenda te vullen met afspraken. Je verliest daarbij nooit de relatie en onze dienstverlening uit het oog. Naast het geven van hypotheekadvies ga je ook klanten adviseren op het gebeid van levensverzekeringen. Jouw doel is de klant voorzien van het beste onafhankelijke advies en op die manier het creëren van een lange termijn relatie.

Hier staan wij voor

Ons DNA maakt wie wij zijn en hoe wij, iedere dag weer, met onze klanten en elkaar omgaan. We vinden het daarom belangrijk dat nieuwe collega’s bij ons passen. Dit zijn de vier kernwaarden die samen ons DNA vormen:

Betrokken                                     Integer                                  Ondernemend                            Relatiegericht

 

Wie ben jij?

Jij bent goed in je werk door jouw doenersmentaliteit en inspireert je collega’s met jouw bevlogen aanpak. Omdat jij gemakkelijk contact legt met mensen en weet wat er speelt in de regio, weten bestaande en nieuwe relaties jou te vinden. Voor jou is opgeven geen optie! Jij stopt veel energie in je werk omdat je er graag voldoening uit wilt halen. Hierdoor zie jij het verbeteren van commerciële resultaten als een kans in plaats van als een taak.

Het is belangrijk dat je vertrouwen uitstraalt en beschikt over inlevingsvermogen en geduld. Met deze kwaliteiten kun jij complexe financiële onderwerpen begrijpelijk maken voor de klant. Verder herken je jezelf in de volgende omschrijving:

 • Hbo- werk en denkniveau;
 • minimaal twee jaar werkzaam als Hypotheekadviseur;
 • in het bezit van Wft Adviseur Hypothecair Krediet, WFT Vermogen, (Wft Schade Particulier is een pre);
 • woonachtig in Zeeuws-Vlaanderen en in het bezit van een interessant netwerk in deze regio;
 • minimaal 36 uur per week beschikbaar.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit 60 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat uit meerdere bedrijven en ruim 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Wat bieden wij?

Als onze nieuwe collega kom je terecht in een fijn en hecht team binnen het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland! Je gaat werken op een lokaal assurantiekantoor, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid en vrijheid, maar er is nog meer:

 • 29 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Medewerkerskorting op schadeverzekeringen;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekering;
 • De Veldsink Academy voor jouw ontwikkeling;
 • Voordeliger sporten;
 • Iedere 24e van de maand zie je jouw beloning op jouw bankrekening.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.