Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Gezondheidszorg, Welzijn


Functiesoort:

Medisch, Zorg

Uitvoerend, Productie

Overig


Uren:

16 tot 24 uur

24 tot 32 uur

Meer dan 32 uurContactgegevens

Bezoekadres:

SVRZ

Koudekerkseweg 143

4335 SM Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Jobcare SVRZ

088-8871010werkenbijsvrz.nl

Vacaturenummer:

V202103100006

Solliciteer

Basisarts

SVRZ - Medische dienst

Einddatum: dinsdag 04 mei 2021

Bij SVRZ kan je als basisarts ervaring op doen binnen de ouderenzorg. Uren zijn bespreekbaar van 24 tot 36 uur per week. En mocht je je verder willen specialiseren dan bieden wij de mogelijkheid om opgeleid te worden tot specialist ouderengeneeskunde. Je wordt onderdeel van de medische dienst van SVRZ, die werkzaam is in 4 regio´s binnen Zeeland. In de eerste instantie werk je vanuit ’t Gasthuis in Middelburg, maar inzet op andere locaties is ook mogelijk.

Hoe ziet jouw avontuur eruit?

SVRZ is een moderne organisatie, die ruimte biedt aan alle aspecten van moderne ouderenzorg: psychogeriatrie, chronische somatiek, geriatrische revalidatie zorg, palliatieve zorg, onbegrepen gedrag, huntington, dementie op jonge leeftijd, korsakov en inzet in de 1ste lijn. De kwaliteit van behandeling en zorg voor al onze cliënten staat voorop. In de dialoog met de cliënt weet je te schakelen tussen de inhoud en de beleving van de ander. Je werkt samen in een behandelteam van collega-artsen, VS-en en paramedici. Er is een effectieve en efficiënte taakverdeling tussen specialist ouderengeneeskunde, arts en verpleegkundig specialisten AGZ. Je bent iemand die multidisciplinair kan werken en je weet verbinding te leggen met andere collega’s. De medische dienst bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, artsen, verpleegkundig specialisten AGZ (i.o), een verpleegkundig specialist GGZ en physician assistants (i.o). Ze worden ondersteund door doktersassistenten en een medisch secretaresse. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met de verpleegkundige dienst, paramedici en de zorgmedewerkers.

Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met de verschillende doelgroepen binnen de organisatie en de multidisciplinaire wijze van samenwerken binnen de ouderenzorg. Je wordt uiteraard gesuperviseerd door een specialist ouderengeneeskunde. We verwachten van jou een enthousiaste en betrokken houding om onze cliënten van goede zorg te voorzien.

GEVRAAGD

  • Diploma geneeskunde en BIG-registratie
  • Eigen vervoer

AANBOD

  • Bruto maandsalaris maximaal € 5.584,67 op fulltime basis. (FWG 65)
  • Aantal uren zijn bespreekbaar van 24 tot 36 uur per week
  • Gezellige werksfeer in een goed functionerend team
  • De mogelijkheid om opgeleid te worden tot specialist ouderengeneeskunde
  • Volledig geautomatiseerd zorgdossier met een goed medicijnvoorschrijfsysteem
  • Er wordt gewerkt met tablets
  • Vergoeding van bijv extra reiskosten of verhuiskosten