Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

WO


Branche:

Overheid, Non-profitĀ 


Functiesoort:

Juridisch


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Flexibel


Regio:

WalcherenContactgegevens

Bezoekadres:

Rechtbank Zeeland West-Brabant

Kousteensedijk 2

4331 JE Middelburg

Nederland


Contactpersoon:

Dhr. A.J.R.M. Vermolen

088-3615958www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Zeeland-West-Brabant

Vacaturenummer:

V202103310049

Solliciteer

Ervaren Rechter Handelsrecht

Rechtbank Zeeland West-Brabant - Kousteensedijk, Middelburg

Einddatum: zondag 30 mei 2021

De rechtbank Zeeland-West-Brabant biedt rechtspraak van niveau en op maat. Met oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en opvattingen. Rechtvaardig, toegankelijk, tijdig en transparant. De rechtbank is zichtbaar en bereikbaar in zuidwest Nederland met zittingen op vier locaties: Breda, Middelburg, Bergen op Zoom en Tilburg. Voor rijksbelastingzaken ook in Eindhoven en Limburg. Vanaf juni 2018 wordt gewerkt vanuit de hoofdlocaties Breda en Middelburg.

 

Werken bij deze rechtbank betekent werken in een professionele en efficiënte organisatie van ongeveer 750 professionals. Onafhankelijk, omgevingsbewust en eigentijds. De rechtbank is een lerende organisatie en investeert voortdurend in kennis en vaardigheden.

 

Het team civielrecht is het grootste team binnen de rechtbank Zeeland-West-Brabant en kent drie clusters op de locaties Breda en Middelburg. Cluster II verwerkt voornamelijk handelszaken. Voor dit cluster, op de locatie Middelburg, zijn we op zoek naar een

Ervaren Rechter Handelsrecht

 

 

Belangstelling

Als u interesse heeft in een overstap naar de rechtbank Zeeland-West-Brabant, dan kunt u voor een oriënterend gesprek contact opnemen met de president van de rechtbank Zeeland-West-Brabant mr. A.J.R.M. (Nol) Vermolen, 088-3615958.

 

 

Reageren

Graag ontvangen we ter voorbereiding uw schriftelijke motivatie en curriculum vitae via onderstaande solliciteer-button.