Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Productie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Geen ervaring/Starter

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202104080065

Solliciteer

Medewerker montage

De Pooter - 4571SV, Axel

Einddatum: maandag 07 juni 2021

Ben jij een echte sleutelaar en wil jij graag aan de slag als Assemblagemedewerker montage? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat doe je als Medewerker montage?
Als Assemblagemedewerker in de trailerbouw op de afdeling lijnproductie ga je aan de slag met het monteren van verschillende onderdelen op de trailer. Je taken bestaan o.a. uit: assembleren van een chassis, monteren van dwarsliggers, plaatsen van assen, trekken en koppelen van kabels en aansluiten van beremming en verlichting. Dit alles doe je m.b.v. technische tekeningen.

Wat kun je?
Jij bent een echte sleutelaar en hebt bij voorkeur ervaring met zwakstroom, hydrauliek en pneumatiek. Een opleiding elektrotechniek of motorvoertuigentechniek is een pré. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken in een lijnproductie, ben je gemotiveerd om de fijne kneepjes van het vak te leren en ben je per direct beschikbaar.

Wat krijg je?
Je komt te werken bij een familiebedrijf met een open cultuur en een lekkere bedrijfskantine. Het betreft een fulltime baan voor langere tijd met doorgroeimogelijkheden. In eerste instantie krijg je een dienstverband voor bepaalde tijd, maar na evaluatie is er de intentie om je een vast contract te geven. Daarnaast krijg je een goed passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao Carosseriebedrijf.

Waar ga je werken?
De opdrachtgever is Europa's toonaangevende fabrikant van schuifvloertrailers. De trailers worden geproduceerd in hun fabriek in Axel. Middels een internationaal verkoopnetwerk worden de voertuigen in heel Europa verkocht. De trailers staan garant voor flexibele inzetmogelijkheden, hoge kwaliteit en een lange levensduur. De organisatie heeft zich in de loop der jaren bewezen "masters in moving floor trailers" te zijn.