Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie

Industrie, Chemie


Functiesoort:

Techniek

Uitvoerend, Productie


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Bezoekadres:

De Pooter

Oranjestraat 5

4571 HN Axel

Nederland


Contactpersoon:

De Pooter Personeelsdiensten

088-1348300www.depooter.nl

Vacaturenummer:

V202104080075

Solliciteer

Monteur GFT

De Pooter - 4455SX, Nieuwdorp

Einddatum: maandag 07 juni 2021

Jij ben de Monteur GTF die dagelijks zelfstandig onderhoudswerken uitvoert en op een veilige en correcte manier de installaties instelt.

Wat doe je als Monteur GFT?
Je komt te werken op de locatie in Nieuwdorp waar groen- en GFT-afval door middel van een geautomatiseerd proces voorbewerkt en omgezet wordt in gecertificeerd compost. Je werkt in een klein team met een bedrijfsleider, een (leerling) monteur, een machinist en een algemeen technisch medewerker. Bij grotere onderhoudsklussen wordt het team aangevuld met externe deskundigen.

Als Monteur binnen de GFT-compostering sta je mee in voor de maximale inzetbaarheid van de machines. Je voert preventief en curatief onderhoud uit. Hierin denk je actief mee om het onderhoud zo veilig en efficiënt mogelijk te organiseren en uit te voeren. Je doet aanbevelingen tot verbetering en je vindt het leuk om je kennis te delen en met jouw ervaring het team naar een hoger niveau te brengen. Bij afwezigheid van de bedrijfsleider ben je in staat om deze te vervangen. Uiteraard werk je veilig en neem je de verantwoordelijk om de werkplek schoon te houden.

Wat kun je?
Wij zijn op zoek naar een monteur die:
  • Ervaring heeft in een vergelijkbare functie
  • Kennis heeft van Mechanica, Elektrotechniek en/of Hydrauliek
  • Bereid is storingsdiensten te draaien in de avonden en/of weekenden
  • Beschikt over een VCA-basis, Veilig Werken en BHV certificaat (zijn een pre)

Wat krijg je?
Wij bieden jou een marktconform salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Binnen deze functie is sprake van een goede balans tussen werk en privé.

Vanwege de huidige COVID-19 maatregelen verloopt de sollicitatieprocedure een tikkeltje anders. Aangezien we je nu niet kunnen uitnodigen bij ons op kantoor voor een bakje koffie of thee lossen we het graag anders op!

Na je sollicitatie wordt je uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag je CV, je wensen en de mogelijkheden. Op basis daarvan kunnen we jou voorstellen bij de opdrachtgever(s). Indien positief zul je worden uitgenodigd voor een telefonisch of digitaal gesprek, denk hierbij aan Skype, WebEx of Zoom. Hierna zal de opdrachtgever beslissen of je een salarisaanbod krijgt.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is een toonaangevend internationaal opererend bedrijf, met een specialisme in de afvalverwerking. Onder afvalverwerking wordt o.a. verstaan: de inzameling van huishoudelijk afval, verwerken van gevaarlijk (chemisch) afval & duurzame verwerking van afvalstromen.