Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO


Branche:

Onderwijs


Functiesoort:

Leerkracht - Primair Onderwijs


Dienstverband:

Tijdelijk


Ervaringsniveau:

Semi-Starter/Young Professional

Ervaren


Regio:

Zeeuws-VlaanderenContactgegevens

Adres:

Onderwijsgroep Perspecto

Markt 1

4571 BG Axel

Nederland


Postadres:

Markt 1

4571 BG Axel

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Martina van Regenmortel

0630723673www.ogperspecto.nl

Vacaturenummer:

V202104080090

Solliciteer

Leerkrachten gezocht voor Zomerschool Terneuzen

Onderwijsgroep Perspecto

Einddatum: zondag 09 mei 2021

Sinds 2015 heeft de Zomerschool in Terneuzen op succesvolle wijze jaarlijks tussen de 45 en 75 leerlingen gedurende ruim drie weken ‘levensecht leren’ geboden. Nieuw voor dit jaar is de wens om naast de kinderen van groep 4 t/m 7 ook een plaats te bieden voor de kinderen van de groepen 2 en 3.

Het algemene doel van de Zomerschool is het onderhouden van en zo mogelijk het verbeteren van de leerprestaties van leerlingen in het PO. Herstel van vertraging opgelopen door de Corona thuiswerkperiode is dit jaar een aanvullend doel. Andere doelen die worden nagestreefd zijn voor ieder kind goede kansen bieden op ontplooiing en talentontwikkeling. Bij deze aanpak vormt ouderbetrokkenheid een belangrijk speerpunt ter ondersteuning van het realiseren van deze doelen. Voor 2021 geldt dat we dezelfde doelen nastreven, maar dan nog specifieker gericht op alle basisschoolkinderen van de groepen 2 t/m 7.

Opzet van uitvoering
De Zomerschool Terneuzen zal zomer 2021, afhankelijk van de aanmeldingen, maximaal bestaan uit vijf groepen met tussen de 12 en 18 leerlingen (groep 2 t/m 7) die afkomstig zijn uit de gemeente Terneuzen. Iedere groep heeft een volledig bevoegde leerkracht die mede wordt ondersteund door een onderwijsassistent.

Iedere groep heeft een volledig bevoegde leerkracht die mede wordt ondersteund door een onderwijsassistent. De inzet van de onderwijsassistent is gericht op een aantal zaken, zoals het ondersteunen van de leerkracht bij de uitvoering van de lesgevende taken en bij het ondersteunen van het levensecht leren.
- Voor de groep met de leerlingen uit groep 2 en 3 zijn we op zoek naar één leerkracht en een onderwijsassistent met specifieke  expertise en ervaring met het werken met kinderen in de onderbouw en de bijbehorende passende methoden.


- Voor de groep(en) met de leerlingen uit groep 4 t/m 7 zijn wij op zoek naar meerdere leerkrachten en een onderwijsassistent met ervaring in het werken met kinderen in de midden en/of bovenbouw en de bijbehorende passende methoden.


- Daarnaast zijn we op zoek naar (minimaal) één NT2-gespecialiseerde leerkracht en onderwijsassistent die boventallige ondersteuning biedt aan de NT2-kinderen en aan de leerkrachten van de Zomerschool. Deze ondersteuning zal zoveel mogelijk in de groep plaatsvinden.

De Zomerschool zal gedurende de eerste 3 weken van de zomervakantie in één gebouw zijn gehuisvest. Voor het jaar 2021 is als locatie van de Zomerschool gekozen: De Twijn in Terneuzen. De school start op donderdag 29 juli van de eerste schoolvakantieweek en eindigt op vrijdagochtend 13 augustus. De leerkrachten en onderwijsassistenten krijgen een aanstelling voor drie weken en besteden de eerste drie dagen aan voorbereiding, kennismaking en scholing. De vrijdagmiddag na de afsluiting staat in het teken van opruimen en het uitwerken van de schriftelijke overdracht aan de reguliere leerkrachten door de inzet van het portfolio. De weekafsluiting zal drie keer op vrijdag met de leerlingen en ouders worden georganiseerd.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een gemotiveerde brief voorzien van cv naar Perspecto, t.a.v. Mevr. Martina van Regenmortel via onderstaande solliciteer-button.

Het verzoek is om duidelijk in de brief de al dan niet voorkeur voor onder/midden en/of bovenbouw aan te geven. De schriftelijke sollicitatie moet uiterlijk 9 mei a.s. in het bezit zijn van de selectiecommissie.  De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 10 mei 2021.

Meer informatie:
Dhr. Sebastiaan Vanhijfte, directeur Zomerschool Terneuzen, tel. 06-20052466
Dhr. Emile Eshuis, projectleider Zomerschool, tel. 06-21821947